Alle boeken van Tabea Bach
Boeken

Dit zijn alle boeken van Tabea Bach

Ben je benieuwd naar de boeken van Tabea Bach? Wil je weten in welke volgorde je de serie Het bloemeneiland leest. In dit artikel lees je meer over alle boeken van Tabea Bach.

Laatste update: december 2022

Alle boeken van Tabea Bach op volgorde

Tabea Bach is vooral bekend van Het bloemeneiland, een boekenserie die goed ontvangen is. Hieronder staat de volgorde van Het bloemeneiland serie.

Volgorde van Het bloemeneiland serie

  1. Het bloemeneiland. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. De vrouwen van het bloemeneiland. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Hier gaat Het bloemeneiland serie over

Sylvia heeft een druk leven en een schijnbaar perfect huwelijk, maar toch knaagt er iets. Wanneer ze een bloemeneiland aan de Franse kust erft, is ze blij met de afleiding. Maar wanneer ze het eiland bezoekt, hoort ze dat haar man het achter haar rug om al te koop heeft gezet. In de bloemenkwekerij moet dan ook niemand iets hebben van de nieuwe erfgename, en Sylvia verbergt haar identiteit. Ze wordt al snel verliefd op het eiland. Maar als ze ook gevoelens krijgt voor Maël, die als bloemenkweker op het eiland werkt, wordt het pas echt ingewikkeld…

Informatie over Tabea Bach

Tabea Bach is een Duitse auteur. Ze speelde in opera’s voor ze zich volledig aan het schrijven wijdde. Ze groeide op in het zuiden van Duitsland en in Frankrijk. Ze woont nu met haar man in een idyllisch dorpje in het Zwarte Woud. Ze schreef de serie Het bloemeneiland en hiermee werd ze in één klap een bestsellerauteur.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply