Alle boeken van Tabea Bach
Boeken

Dit zijn alle boeken van Tabea Bach

Ben je benieuwd naar de boeken van Tabea Bach? Wil je weten in welke volgorde je de serie Het bloemeneiland leest. In dit artikel lees je meer over alle boeken van Tabea Bach.

Laatste update: juni 2023

Alle boeken van Tabea Bach op volgorde

Tabea Bach is vooral bekend van Het bloemeneiland, een boekenserie die goed ontvangen is. Hieronder staat de volgorde van Het bloemeneiland serie.

Volgorde van Het bloemeneiland serie

  1. Het bloemeneiland. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. De vrouwen van het bloemeneiland. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. Winterliefde op het bloemeneiland. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Tabea Bach

Het nieuwste boek van Tabea Bach is het boek Winterliefde op het bloemeneiland. Dit boek is in 2023 verschenen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Hier gaat Het bloemeneiland serie over

Sylvia heeft een druk leven en een schijnbaar perfect huwelijk, maar toch knaagt er iets. Wanneer ze een bloemeneiland aan de Franse kust erft, is ze blij met de afleiding. Maar wanneer ze het eiland bezoekt, hoort ze dat haar man het achter haar rug om al te koop heeft gezet. In de bloemenkwekerij moet dan ook niemand iets hebben van de nieuwe erfgename, en Sylvia verbergt haar identiteit. Ze wordt al snel verliefd op het eiland. Maar als ze ook gevoelens krijgt voor Maël, die als bloemenkweker op het eiland werkt, wordt het pas echt ingewikkeld…

Informatie over Tabea Bach

Tabea Bach is een veelbelovende Duitse auteur, geboren in 1987, die bekend staat om haar meeslepende thrillers en mysterieuze verhalen. Ze groeide op in het hart van Berlijn en ontwikkelde al op jonge leeftijd een liefde voor literatuur en schrijven. Na het behalen van haar diploma in creatief schrijven, begon ze haar carrière als freelance schrijver en werkte ze aan verschillende projecten. In 2016 bracht ze haar debuutthriller uit, die onmiddellijk lovende recensies ontving en haar bekendheid bracht in de literaire wereld. Sindsdien heeft Tabea Bach meerdere succesvolle boeken gepubliceerd en is ze geliefd bij lezers over de hele wereld.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *