Alle boeken van Soraya Lane
Boeken

Dit zijn alle boeken van Soraya Lane

Ben je benieuwd naar de boeken van Soraya Lane? In dit artikel staan alle boeken van Soraya Lane op volgorde. Zo zie je in één oogopslag welke boeken je van deze auteur kunt lezen!

Laatste update: augustus 2023

Alle boeken van Soraya Lane op volgorde

Volgorde van De verloren dochters serie

  1. De Italiaanse dochter (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. De Cubaanse dochter (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. De Griekse dochter (2024). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com
  4. De Zwitserse dochter (2024). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com

Hier gaat De verloren dochters serie over

Lily, een jonge Engelse wijnmaker, reist naar een wijngaard aan het Comomeer om van de legendarische familie Martinelli meer te leren over het maken van wijn. Ze voelt zich zo thuis bij de familie en de manier van leven op het Italiaanse platteland dat het lijkt alsof ze hier thuishoort. En dat ligt niet alleen aan de aantrekkingskracht die ze voelt voor de knappe oudste zoon Antonio. Lily heeft net ontdekt dat het onbekende verleden van haar oma terugvoert naar het beroemde La Scala theater in het vlakbij gelegen Milaan, en naar een prominente bakkersfamilie uit Piedmont. Is het toeval dat Lily nu hier beland is? Of het lot?
Terwijl de gevoelens tussen Lily en Antonio aanzwellen, onderneemt ze een zoektocht naar de waarheid over haar grootmoeder en overgrootmoeder. Lily ontdekt het meeslepende en hartverscheurende verhaal van twee jonge geliefden die moeten kiezen tussen familie en liefde: Estée, een jonge ballerina, en Felix, de jonge erfgenaam van zijn families bakkerij-imperium. Hun liefde zal de familie uiteindelijk verscheuren.

Het nieuwste boek van Soraya Lane

Soraya Lane heeft een aantal boeken geschreven. Het nieuwste boek van Soraya Lane is het boek De Cubaanse dochter. Dit boek is uitgekomen in 2023. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Zodra er nieuwe boeken van Soraya Lane worden aangekondigd, dan wordt dit artikel geüpdatet. Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste boeken van Soraya Lane!

Informatie over Soraya Lane

Soraya Lane is een getalenteerde en veelzijdige auteur die bekend staat om haar meeslepende romans en boeiende verhalen. Met een passie voor het creëren van levendige personages en meeslepende settings, weet ze lezers over de hele wereld te betoveren. Hoewel haar precieze achtergrond en geboorteplaats onbekend zijn, is haar literaire nalatenschap opmerkelijk. Soraya Lane’s werk omvat een breed scala aan genres, variërend van historische fictie tot hedendaagse romance. Haar schrijfstijl is pakkend en haar verhalen vol emotie en intrige. Door haar vermogen om lezers te raken met haar verhalen, blijft Soraya Lane een geliefde auteur in de literaire wereld.

Heb jij De Italiaanse dochter al op je leeslijst staan?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *