Alle boeken van Sofia Caspari op volgorde
Boeken

Dit zijn alle boeken van Sofia Caspari

De boeken van Sofia Caspari, in welke volgorde lees je die nou? In dit artikel hebben wij alle boeken van Sofia Caspari op volgorde gezet. Zo weet je precies welke boeken je van deze auteur kunt lezen en wat de juiste volgorde van de Verre Kusten serie is.

Laatste update: november 2023

Alle boeken van Sofia Caspari op volgorde

Sofia Caspari is vooral bekend van de serie die ze heeft geschreven, namelijk de Verre Kusten serie. In het overzicht hieronder staat de serie op volgorde.

Volgorde van de Verre Kusten serie (ook verschenen als Argentinië serie)

De Verre Kusten serie is eerder verschenen als de Argentinië serie.

  1. In het land van de koraalboom (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. De baai van de flamingo’s (2021) Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. Het lied van de waterval (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Waar gaat de Verre Kusten serie over?

Het is de zomer van 1863 en twee jonge vrouwen, Anna en Victoria, ontmoeten elkaar op het schip dat hen naar de verre kusten van Argentinië zal brengen, op weg naar een nieuw leven. Victoria’s nieuwe schoonfamilie zijn grootgrondbezitters, en ze kan niet wachten om op het landgoed het leven van een rijke dame te leiden. Anna’s familie heeft elk dubbeltje drie keer om moeten draaien om haar overtocht te betalen.
Maar als ze in Buenos Aires aankomen spatten Victoria’s droombeelden van een gelukkig familieleven al snel uiteen, en Anna wacht een schokkend bericht…

Het nieuwste boek van Sofia Caspari

In 2021 zijn de boeken van Sofia Caspari verschenen. Het nieuwste boek van Sofia Caspari is het boek Het lied van de waterval. Dit boek is onderdeel van de Verre Kusten serie en is deel 3. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Wie is Sofia Caspari?

Sofia Caspari heeft zowel in Europa als in Argentinië gewoond. Ze besloot uiteindelijk om in Duitsland te gaan wonen, samen met haar man en kinderen. Haar eerste boek heet In het land van de koraalboom, dit boek is eerder verschenen in de Argentinië serie. De serie heeft echter een nieuwe naam gekregen en is vervolgens verschenen als de Verre Kusten serie.

Heb jij de Verre Kusten serie al gelezen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *