Boeken

Dit zijn alle boeken van Sarah Penner

Ben je benieuwd naar de boeken van Sarah Penner? In dit artikel staan alle boeken van Sarah Penner op volgorde. Ook bespreken we het nieuwste boek van Sarah Penner. Alle boeken staan handig op een rij.

Laatste update: november 2023

Alle boeken van Sarah Penner op volgorde

  1. De verborgen apotheek (2022). Klik hier om dit boek bij Bol.com te bestellen.
  2. Het geheime genootschap (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Sarah Penner

Het nieuwste boek van Sarah Penner is Het geheime genootschap. Dit boek is in 2023 verschenen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Waar gaat Het geheime genootschap over?

Parijs, 1873. In een verlaten kasteel aan de rand van de Franse hoofdstad vindt een seance plaats, geleid door de veelgeprezen Vaudeline D’Allaire. Ze staat wereldwijd bekend om haar talent geesten van moordslachto!ers op te roepen en zo de identiteit van de daders vast te stellen.

Om antwoorden te vinden op vragen rondom de dood van haar zus, besluit Lenna Wickes het onbekende te omarmen en Vaudeline in te schakelen. Als Vaudeline naar Engeland wordt gehaald om een nieuwe en spraakmakende moord op te lossen, reist Lenna mee als haar assistent. Bij het ontrafelen van het moordmysterie werken de twee vrouwen samen met de machtige mannen van een geheim genootschap. Maar hoe verder ze komen in hun onderzoek, hoe meer ze er zelf in verstrikt lijken te raken…

Informatie over Sarah Penner

Sarah Penners eerste roman De verborgen apotheek is een wereldwijd succes. Voorheen werkte ze in de financiële sector, maar nu richt ze zich volledig op het schrijven van historische romans. Samen met haar man en hond woont ze in Florida.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *