alle boeken van Samuel Bjork
Boeken

Dit zijn alle boeken van Samuel Bjørk

Ben je van plan om de boeken van Samuel Bjørk te lezen maar weet je niet in welke volgorde? Wij hebben alle boeken van Samuel Bjørk voor je op een rij gezet. Handig als je de boeken wil lezen maar niet weet waar je moet beginnen!

Laatste update: maart 2023

Waar gaat de Munch & Krüger serie over?

Op het Noorse platteland wordt een zesjarig meisje gevonden, met een springtouw opgeknoopt aan een boom. Ze draagt vreemde poppenkleren en er hangt een vliegtuiglabel om haar nek met de tekst ik reis alleen.
Na een intern onderzoek werd inspecteur Holger Munchs speciale onderzoeksteam opgeheven en werd hij overgeplaatst naar een regionaal politiebureau. Maar als het land wordt geteisterd door een sluwe moordenaar, wordt het team weer tot leven gewekt. Munchs prioriteit is om zijn beste onderzoeker, de extreem getalenteerde maar depressieve Mia Krüger, uit haar zelfgekozen isolement te halen. Dat is echter nog niet zo makkelijk…

Alle boeken van Samuel Bjork en volgorde van de Munch & Krüger serie

Ik reis alleen. Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com.
De doodsvogel. Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com.
De jongen in de sneeuw. Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com.
Sneeuwwit. Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com.
De terugkeer van Mia. Klik hier om het boek te reserveren op Bol.com.

Meer informatie over Samuel Bjork

Samuel Bjørk is het pseudoniem van de Noorse zanger, songwriter en schrijver Frode Sander Øien (1969). Hij schrijft al sinds zijn 21e toneelstukken en vertaalde Shakespeare naar het Noors. Hij deed mee aan een verhalenwedstrijd en zijn eerste boek Ik reis alleen was het resultaat. Direct na het verschijnen was dit een denderend internationaal succes en de boeken zijn in meer dan 20 landen vertaald. Ook is er een Zweedse én een Amerikaanse TV-serie in de maak.

Heb jij de boeken van Samuel Bjørk al op je leeslijst gezet?

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Thea van Dijk januari 27, 2022 at 09:51

  Heel vervelend dat de volgorde dus niet klopt! Als je deze boeken op volgorde wil lezen moet je beginnen met de laatste Sneeuwwit. Daar kwam ik helaas pas achter toen ik de eerste 3 al gelezen had. Hopelijk heeft een andere lezer hier iets aan.

  • Reply Yara januari 27, 2022 at 22:48

   Hi Thea, dat ligt er maar net aan hoe je het stelt. Deel 4, Sneeuwwit, is namelijk een prequel die na het verschijnen van de eerste drie boeken is verschenen. Als je deel 4 leest voor de eerste drie delen dan klopt het chronologisch wellicht wel, maar dan kan het zijn dat het verhaal onduidelijk is.

   Desondanks hoop ik dat je van de serie hebt genoten!

 • Reply Josha augustus 20, 2022 at 12:03

  Ik heb Sneeuwwit net uit, wat mij betreft het eerste deel. Klopt het dat hierna dus Ik reis alleen volgt?

  • Reply Yara augustus 20, 2022 at 15:44

   Sneeuwwit is een prequel en is verschenen na deel 1, 2 en 3. Daarom geldt hij als deel 4. Je kunt hem natuurlijk voor deel 1, 2 en 3 lezen of erna, dat is helemaal aan jou 🙂

  Leave a Reply