Alle boeken van Sally Thorne
Boeken

Dit zijn alle boeken van Sally Thorne

De boeken van Sally Thorne zijn razend populair geworden, met name in het buitenland. Op TikTok worden al haar boeken groots aangeraden. Ben je op zoek naar alle boeken van Sally Thorne? Inmiddels zijn er twee boeken van Sally Thorne verschenen en wij hebben ze in dit artikel op volgorde gezet. Zo weet je precies welke boeken je nog kunt lezen.

Laatste update: juni 2023

Alle boeken van Sally Thorne op volgorde

De boeken van Sally Thorne kan je gewoon door elkaar heen lezen, het maakt niet uit in welke volgorde je ze leest. De boeken staan op volgorde van verschijning gezet.

  1. Ik niet op jou (2016). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. 99 procent van mij (2017). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. Liefde op het tweede gezicht (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Sally Thorne

Het nieuwste boek van Sally Thorne is het boek Liefde op het tweede gezicht. Dit boek is in 2022 verschenen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com. Het is nog niet bekend of er meer boeken van Sally Thorne verschijnen. Zodra dit bekend is, wordt dit artikel geüpdatet.

Meer informatie over Sally Thorne

Sally Thorne komt uit Australië en ze debuteerde met de kantoor romcom Ik niet op jou. Dat boek werd zo’n succes dat de filmrechten werden verkocht. Toen het boek net uit kwam, stond het ook in The Washington Post’s top 20 beste romantische boeken van het jaar. Inmiddels is het boek verfilmd als The Hating Game en de film is goed ontvangen.

99 procent van mij verscheen vervolgens. Ook met dit boek maakte Sally Thorne al de verwachtingen meer dan waar. Haar nieuwste boek verscheen in 2021 in het Engels, het boek heet Second First Impressions. Dit boek is helaas nog niet vertaald naar het Nederlands. Mocht dat het geval zijn dan zetten we dat in dit artikel.

Heb jij de boeken van Sally Thorne al gelezen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.