alle boeken van Roxane van Iperen
Boeken

Dit zijn alle boeken van Roxane van Iperen

Roxane van Iperen heeft inmiddels al een aantal boeken geschreven, waaronder ’t Hoogte Nest. Ben je benieuwd welke boeken zij nog meer heeft geschreven? Wij hebben ze allemaal op een rij voor je gezet. Hier staan alle boeken van Roxane van Iperen. Ook staan ze op volgorde van verschijning!

Laatste update: november 2023

Alle boeken van Roxane van Iperen

  1. Schuim der aarde (2016). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. ’t Hooge Nest (2018). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. De genocidefax (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  4. Brieven aan ‘t Hooge Nest (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  5. Eigen welzijn eerst (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  6. Dat beloof ik (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Roxane van Iperen

Het nieuwste boek van Roxane van Iperen is het boek Dat beloof ik, dat verschenen is in 2023. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Meer informatie over Roxane van Iperen

Roxane van Iperen (Nijmegen, 1976) is jurist en combineert het runnen van haar zakelijke adviespraktijk met onderzoek en schrijfwerkzaamheden. Ze studeerde rechten in Amsterdam. In 2016 was zij correspondent Brazilië voor De Correspondent en verscheen haar debuutroman Schuim der Aarde.
In 2018 verscheen het boek ’t Hooge Nest, over de verbijsterende geschiedenis van Van Iperens huis in het Gooi, waar twee joodse zussen onder de neus van NSB-oprichter Anton Mussert een groot onderduik- en verzetscentrum bleken te hebben gerund.

In 2021 schreef van Iperen het boekenweekessay, De genocidefax. Ook schreef ze de 4-mei voordracht Stemmen uit het diepe, wat uitgesproken werd tijdens de Nationale Herdenking in 2021. Behalve het schrijven van boeken schrijft van Iperen voor verschillende bladen, zoals Het Financieele Dagblad, Het Parool, De Morgen en Follow the Money.

Van Iperen is getrouwd met haar jeugdliefde en ze wonen in Naarden, in ’t Hooge Nest, met hun kinderen (een dochter en twee zonen). Haar laatste werk is verschenen in 2022 en heet Eigen welzijn eerst; een essay over hoe we in Nederland als burgers in onze samenleving niet langer inzetten op de potentie die van onderuit zou opbloeien, maar op zelfbehoud.

Heb jij alle boeken van Roxane van Iperen al gelezen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.