Alle boeken van Robert Mazur
Boeken

Dit zijn alle boeken van Robert Mazur

Ben je benieuwd naar de boeken van Robert Mazur? In dit artikel bespreken we zijn boeken. Hier staan alle boeken van Robert Mazur op volgorde. Ook vertellen we wat het nieuwste boek van Robert Mazur is.

Laatste update: juni 2023

Alle boeken van Robert Mazur op volgorde

Hieronder staan de boeken van Robert Mazur. Deze staan op volgorde van verschijning en je kunt de boeken daarom los van elkaar lezen: ze horen niet bij elkaar.

  1. De infiltrant (2009). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. De verrader (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Robert Mazur

In het Nederlands zijn er twee boeken van Robert Mazur verschenen. Het nieuwste boek van Robert Mazur is het boek De verrader. Dit boek is in 2022 uitgekomen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Informatie over Robert Mazur

Robert Mazur is een voormalig undercoveragent van de Amerikaanse Drug Enforcement Administration (DEA) en een gerenommeerde auteur. Hij werd geboren in 1949 en bracht een groot deel van zijn carrière door in de strijd tegen internationale drugshandel. Mazur stond bekend om zijn meesterlijke infiltraties in drugskartels en het vergaren van cruciale informatie om criminele netwerken te ontmantelen. Na zijn pensionering uit de DEA begon hij te schrijven over zijn ervaringen en zijn expertise op het gebied van witwassen van geld. Zijn boek “The Infiltrator: My Secret Life Inside the Dirty Banks Behind Pablo Escobar’s Medellín Cartel” werd een internationale bestseller en inspireerde de gelijknamige film. Mazur’s werk heeft bijgedragen aan het vergroten van het bewustzijn over georganiseerde misdaad en de complexiteit van het bestrijden ervan.

Heb jij de boeken van Robert Mazur al op je leeslijst staan?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *