Alle boeken van Rebekka Eder
Boeken

Dit zijn alle boeken van Rebekka Eder

Rebekka Eder is een auteur die uit Duitsland komt en debuteerde met het boek De dochter van de apotheker, dat in 2022 in het Nederlands verscheen. Dit boek is onderdeel van een serie: De Chocolade Dynastie. In dit artikel zetten wij alle boeken van Rebekka Eder op volgorde.

Laatste update: oktober 2023

Alle boeken van Rebekka Eder op volgorde

In het Nederlands is er tot nu toe nog maar twee boeken van Rebekka Eder verschenen. Deze boeken zijn onderdeel van De Chocolade Dynastie serie.

Volgorde van De Chocolade Dynastie serie

  1. De dochter van de apotheker (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. De vrouw van de uitvinder (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. De zus van de chocolatier (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Hier gaat De Chocolade Dynastie serie over

Keulen, 1838. Anna Sophia houdt ervan om haar vader te helpen in de apotheek. En ze is trots op haar eigen recept: heerlijke keelsnoepjes. Wanneer de apothekersleerling August haar het hof maakt, lijkt ook haar toekomst rooskleurig. Ze zal met hem trouwen en hij zal de apotheek overnemen. Maar dan krijgt haar vader een mysterieuze ziekte, en begint August zich steeds vreemder te gedragen. Heeft hij misschien iets met de toestand van haar vader te maken? Tegelijkertijd keert banketbakker Franz Stollwerck terug van zijn reis door Europa. Hij is al van kinds af aan verliefd op haar en doet haar nu een huwelijksaanzoek. Haar vader is tegen en dreigt haar te onterven. Anna Sophia zal een onmogelijke keuze moeten maken.

Het nieuwste boek van Rebekka Eder

Het nieuwste boek van Rebekka Eder is het derde deel uit De Chocolade Dynastie serie: De zus van de chocolatier. Dit boek verscheen in 2023. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com. Dit is het laatste deel uit De Chocolade Dynastie serie.

Wie is Rebekka Eder?

Rebekka Eder is een Duitse auteur, geboren in Kassel in 1988, die debuteerde met haar boek De dochter van de apotheker. Dit is onderdeel van De Chocolade Dynastie serie, die in Duitsland bestaat uit twee delen. In het Nederlands bestaat de serie (voorlopig) nog uit één boek. Rebekka studeerde Duitse taal en theaterwetenschappen. Ze werkte voorheen als tekstschrijver en als journalist maar ze focust zich nu volledig op het schrijven van romans.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *