Alle boeken van Raynor Winn
Boeken

Dit zijn alle boeken van Raynor Winn

Ben je van plan om de boeken van Raynor Winn te lezen? Ze schreef in totaal drie boeken. Iedere keer als Winn een boek schrijft, wordt het met veel enthousiasme ontvangen. Van haar eerste boek, Het Zoutpad, werden meer dan 250.000 exemplaren verkocht in Nederland. Je kunt wel stellen dat in Nederland de boeken goed zijn ontvangen. In dit artikel staan alle boeken van Raynor Winn op volgorde.

Alle boeken van Raynor Winn op volgorde

Hieronder staan de boeken van Raynor Winn op volgorde van verschijning. Je kunt de boeken los door elkaar lezen, maar wij adviseren om ze op volgorde te lezen omdat bepaalde gebeurtenissen plaatsvinden die meer inzicht geven in de verhalen. Hierdoor snap je de verhalen een stuk beter!

  1. Het zoutpad (2019). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. De wilde stilte (2020). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. Landlijnen (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Raynor Winn

Raynor Winn debuteerde met het boek Het zoutpad, dat in 2020 verscheen en een daverend succes werd. Het nieuwste boek van Raynor Winn is het boek Landlijnen, dit boek is in 2022 uitgekomen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

In Landlijnen doet Raynor Winn verslag van de zwaarste wandeltocht die zij en haar man tot nu toe ondernamen: meer dan 1600 kilometer, van het noorden van Schotland naar de kust van het zuidwesten van Engeland.

Informatie over Raynor Winn

Raynor Winn (1963) is een Britse auteur die bekend is geworden door haar eerste boek: Het zoutpad, ofwel The Salt Path. Dit boek was in 2018 een bestseller in de Sunday Times en werd ook in Nederland een groot succes. Winn had vroeger een bed en breakfast in Wales, die ze samen met haar man Moth runde. Moth is gediagnosticeerd met corticobasale degeneratie. 

Heb jij de boeken van Raynor Winn al gelezen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *