Alle boeken van Rachel van Charante
Boeken

Dit zijn alle boeken van Rachel van Charante

De Nederlandse auteur Rachel van Charante debuteerde in 2021 met haar boek Het schuilhuis. Het boek speelt zich af in haar woonplaats Lochem en het werd direct goed ontvangen. In dit artikel hebben wij alle boeken van Rachel van Charante op volgorde gezet, zodat je precies weet welke boeken je van deze auteur kunt lezen.

Laatste update: februari 2023

Alle boeken van Rachel van Charante op volgorde

  1. Het schuilhuis (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Het grachtenhuis (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Waar gaat Het schuilhuis over?

Het schuilhuis van Rachel van Charante speelt zich af in Lochem. Het is 1944 en de Tweede Wereldoorlog is in volle gang. De 18-jarige Victoria van Coevorden wordt door haar ouders vanwege grote financiële problemen aangespoord om te trouwen met haar steenrijke jeugdvriend Robert. Dan stort er een Engels gevechtsvliegtuig neer achter Victoria’s familielandhuis. De piloot overleeft de crash en Victoria biedt aan hem te helpen. In de gevaarlijke weken die volgen moet ze hem verborgen houden voor Robert en haar familie. Maar Robert houdt iets voor haar achter, en zodra Victoria dat ontdekt smeedt ze een plan waarvan ze de tragische gevolgen nog niet kan overzien.

Vijfenzeventig jaar later krijgt Victoria een advertentie onder ogen, en wordt ze alsnog door haar verleden ingehaald. Ze besluit haar stilzwijgen te verbreken… Het schuilhuis van Rachel van Charante is een schitterend historisch verhaal vol rijke details, dat je grijpt vanaf de eerste pagina.

Het nieuwste boek van Rachel van Charante

Het nieuwste boek van Rachel van Charante verscheen in 2022 en heet Het grachtenhuis. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com. Op dit moment werkt ze aan haar derde roman, die in september 2023 in de boekhandels zal liggen.

Informatie over Rachel van Charante

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply