Boeken

Dit zijn alle boeken van Nino Haratischwili

Wil je de boeken van Nino Haratischwili lezen? Ze heeft er door de jaren heen een aantal geschreven, waaronder het bijzondere boek Het achtste leven (voor Brilka). In dit artikel hebben wij alle boeken van Nino Haratischwili op volgorde gezet, bespreken we het nieuwste boek van Haratischwili en geven we je wat meer informatie over haar. Zo heb je alle informatie in één oogopslag!

Laatste update: juni 2023

Alle boeken van Nino Haratischwili op volgorde

  1. Het achtste leven (voor Brilka) (2016). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. De kat en de generaal (2019). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. Het schaarse licht (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Nino Haratischwili

Door de jaren heen zijn er drie boeken van Nino Haratischiwili verschenen. Het eerste boek was het boek Het achtste leven (voor Brilka). Het nieuwste boek van Nino Haratischiwili is het boek Het schaarse licht. Dit boek is in 2022 verschenen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Informatie over Nino Haratischiwili

Nino Haratischwili (1983, Tbilisi) is romancier, toneelschrijver en regisseur. Ze is thuis in twee talen en schreef sinds haar twaalfde zowel in het Duits als het Georgisch. Ze woont in Hamburg en is regisseur bij een theatergezelschap. Ze debuteerde met het boek Het achtste leven (voor Brilka), waarmee ze de Independent Publishers Hot List Price won.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.