Alle boeken van Mona Kasten
Boeken

Dit zijn alle boeken van Mona Kasten

Wil je de populaire boeken van Mona Kasten lezen, maar weet je niet waar je moet beginnen? In dit artikel zetten wij alle boeken van Mona Kasten op volgorde. Zo weet je precies welke boeken je van deze auteur kunt lezen. Ook bespreken we wat het nieuwste boek van Mona Kasten is!

Laatste update: juni 2023

Alle boeken van Mona Kasten op volgorde

Mona Kasten is vooral bekend van de boekenseries die ze heeft geschreven. Zo schreef ze de Again-serie en de Maxton Hall-serie. Hieronder hebben wij deze boeken op volgorde gezet.

Volgorde van de Again serie

  1. Begin again. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Trust again. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. Feel again. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  4. Hope again. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  5. Dream again. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Volgorde van de Maxton Hall serie

  1. Maxton Hall College. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. De geheimen van Maxton Hall College. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Mona Kasten

Het nieuwste boek van Mona Kasten is het boek De geheimen van Maxton Hall College. Dit boek is uitgekomen in 2023. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Hier gaat de Again serie over

Nieuwe naam, nieuw kapsel, nieuwe stad. Haar toelating tot Woodshill University is voor Allie Harper de perfecte manier om opnieuw te beginnen. Het enige wat nog ontbreekt is een plek om te wonen. Na een moeizame kamerjacht trekt ze in bij bad boy Kaden White. Hij mag dan erg sexy zijn, met zijn tatoeages en nonchalante houding, hij is ook een arrogante eikel.

Kaden stelt gelijk huisregels op: niet praten over vrouwenproblemen, absolute stilte als hij iemand mee naar huis neemt en fysiek contact is uitgesloten. Eerst vindt Allie dit makkelijk zat, maar de twee groeien geleidelijk dichter naar elkaar toe – en uiteindelijk weet Allie niet langer of ze zich aan Kadens regels kan houden.

Informatie over Mona Kasten

Mona Kasten is een gerenommeerde Duitse auteur die bekend staat om haar boeiende romantische verhalen. Geboren in 1992, groeide ze op in het noorden van Duitsland en ontwikkelde ze al op jonge leeftijd een passie voor verhalen schrijven. Ze studeerde culturele studies aan de universiteit en begon haar schrijfcarrière met het publiceren van online fictie. In 2014 brak ze door met haar debuutroman, die al snel een bestseller werd in Duitsland. Sindsdien heeft Mona Kasten een indrukwekkende reeks romantische romans geschreven, die zowel nationaal als internationaal populair zijn geworden en haar een trouwe lezersschare hebben opgeleverd.

.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.