alle boeken van Michelle Obama
Boeken

Dit zijn alle boeken van Michelle Obama

Michelle Obama is niet alleen bekend als voormalig first-lady uit de Verenigde Staten, ze is ook nog eens een auteur. In dit artikel hebben wij alle boeken van Michelle Obama op volgorde gezet. Zo weet je precies welke boeken je van deze auteur kunt lezen!

Laatste update: november 2023

Alle boeken van Michelle Obama op volgorde

Wil jij de boeken van Michelle Obama lezen? In dit artikel staan alleen de boeken die door Michelle zelf zijn geschreven. Er zijn namelijk ook een hoop boeken over haar geschreven. De boeken staan op volgorde van verschijning, maar je kunt ze gewoon door elkaar lezen!

  1. Mijn verhaal (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Het licht in ons (2022. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Michelle Obama heeft twee boeken geschreven. Haar eerste boek is met groot succes onthaald.

Het nieuwste boek van Michelle Obama

In 2018 verscheen het boek Mijn verhaal. Na het grote succes van dit boek is er nu een nieuw boek verschenen van Michelle Obama. Het nieuwste boek van Michelle Obama is het boek Het licht in ons. Dit boek kwam uit in 2022. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Informatie over Michelle Obama

Michelle Obama is een voormalig first lady van de Verenigde Staten. Ze is de echtgenote van Barack Obama, die van 2009 tot 2017 regeerde. In 2018 verscheen in het Nederlands haar eerste boek, dat Mijn verhaal heet. In dit boek beschrijft ze inspirerende memoires.

Waar gaat Mijn verhaal over?

In dit boek beschrijft Michelle Obama voor het eerst de beginjaren van haar huwelijk, waarin ze probeert een evenwicht te vinden tussen haar werk en gezin enerzijds, en de snel verlopende politieke carrière van haar man anderzijds. Ze maakt ons deelgenoot van hun gesprekken over of hij zich kandidaat moet stellen voor het presidentschap en als het zover is, over haar rol als populaire, maar vaak bekritiseerde persoon in zijn campagne. Ze vertelt alles met charme, humor en ongebruikelijke openhartigheid en geeft een levendig verslag van binnenuit over zowel de historische lancering van haar familie in de wereldwijde spotlights als hun leven in het Witte Huis in die acht gedenkwaardige jaren, waarin zij haar land leert kennen en het land haar.

Mijn verhaal voert ons door de bescheiden keukens in Iowa en de balzaal van Buckingham Palace, door momenten van verbijsterende droefenis en verbazingwekkende veerkracht. Het voert ons tot diep in de ziel van die unieke, baanbrekende persoonlijkheid die ernaar streeft oprecht te blijven en haar persoonlijke kracht en stem in dienst te stellen van hogere idealen. Door haar verhaal eerlijk en moedig te vertellen daagt ze ons allemaal uit: wie zijn wij en wat willen we worden?

Heb jij de bijzondere boeken van Michelle Obama al gelezen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.