Alle boeken van Michelle Frances
Boeken

Dit zijn alle boeken van Michelle Frances

Wil je de boeken van Michelle Frances lezen? Haar boeken zijn nog niet zo lang in het Nederlands beschikbaar. In het Nederlands kun je nu twee boeken kopen. In dit artikel hebben wij alle boeken van Michelle Frances op volgorde gezet. Zo weet je precies welke boeken je kunt lezen van deze auteur!

Laatste update: december 2023

Alle boeken van Michelle Frances op volgorde

Hieronder staan de boeken die Michelle Frances heeft geschreven. Je hoeft deze boeken niet op volgorde te lezen: de boeken staan namelijk op volgorde van verschijningsdatum en kunnen gewoon door elkaar gelezen worden.

  1. Zijn nieuwe vriendin (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Zussen (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. Niet mijn dochter (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  4. Haar nieuwe vriend (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com

Het nieuwste boek van Michelle Frances

Michelle Frances heeft inmiddels drie boeken geschreven die vertaald zijn naar het Nederlands. Het nieuwste boek van Michelle Frances is het boek Haar nieuwe vriend. Dit boek is in 2023 uitgekomen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Waar gaat Haar nieuwe vriend over?

Amy is een zelfstandige, onafhankelijke vrouw; ze heeft een carrière als advocaat, een eigen appartement en hechte vriendschappen. Maar nu haar dertigste verjaardag nadert, kan ze niet anders dan verdriet hebben over het enige wat ze niet heeft: een liefdevolle relatie. Wanneer ze na een valpartij bijkomt met een zware hersenschudding, herinnert ze zich niets meer van het afgelopen half jaar. Ze weet ook niets meer van de geplande week in het luxueuze chalet van haar tante in Val d’Isère voor haar verjaardag, een week later. En ook van haar vriend, de knappe Jack Stewart, die haar daar als verrassing komt opzoeken, kan ze zich niets herinneren.

Jack is charmant en schijnbaar volledig toegewijd aan Amy, tot grote blijdschap van haar moeder en vriendinnen. Maar naarmate de tijd vordert, wordt Amy steeds onzekerder. Kan ze Jack wel vertrouwen, of is deze Prince Charming te mooi om waar te zijn?

Informatie over Michelle Frances

Michelle Frances is een Britse auteur. Ze is een bestsellerauteur en ze heeft inmiddels een paar boeken geschreven, waarvan er twee naar het Nederlands vertaald zijn.  Ze heeft aan de Bournemouth Film School gestudeerd en is vervolgens naar Los Angeles vertrokken, waar ze haar master heeft afgerond.

In totaal zijn er vier boeken van Michelle Frances verschenen, waarvan er twee zijn vertaald naar het Nederlands. Het is nog niet bekend of de andere boeken worden vertaald naar het Nederlands.

Heb jij de boeken van Michelle Frances al gelezen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *