Alle boeken van Michelle Frances
Boeken

Dit zijn alle boeken van Michelle Frances

Wil je de boeken van Michelle Frances lezen? Haar boeken zijn nog niet zo lang in het Nederlands beschikbaar. In het Nederlands kun je nu twee boeken kopen. In dit artikel hebben wij alle boeken van Michelle Frances op volgorde gezet. Zo weet je precies welke boeken je kunt lezen van deze auteur!

Laatste update: 9 september 2022

Alle boeken van Michelle Frances op volgorde

Hieronder staan de boeken die Michelle Frances heeft geschreven. Je hoeft deze boeken niet op volgorde te lezen: de boeken staan namelijk op volgorde van verschijningsdatum en kunnen gewoon door elkaar gelezen worden.

  1. Zijn nieuwe vriendin (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Zussen (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Michelle Frances

Michelle Frances heeft inmiddels twee boeken geschreven die vertaald zijn naar het Nederlands. Het nieuwste boek van Michelle Frances is het boek Zussen. Dit boek is in 2022 uitgekomen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Waar gaat Zussen over?

Is bloed echt dikker dan water? Abby en Ellie waren als kinderen al niet hecht, maar nu ze volwassen zijn is de koelte uitgegroeid tot een diepgewortelde wrok. Abby is stikjaloers op Ellies prachtige uiterlijk en op het feit dat zij hun moeders favoriet is. Ellie op haar beurt benijdt Abby om haar perfecte echtgenoot en hun luxe villa op het zonovergoten Italiaanse eiland Elba.

Als Abby haar zus en moeder uitnodigt om op Elba te komen logeren, zien de zussen dit als een kans om naar elkaar toe te groeien. Maar van een zonnige, ontspannen vakantie komt niets terecht. Het gedrag van hun moeder doet de spanning al snel stijgen. Zeker als Ellie begint te vermoeden dat Abby en hun moeder een geheim delen dat de hele familie in gevaar brengt. Ze moet hen confronteren – maar hoe doe je dat als er geen groter gevaar is dan elkáár vertrouwen?

Informatie over Michelle Frances

Michelle Frances is een Britse auteur. Ze is een bestsellerauteur en ze heeft inmiddels een paar boeken geschreven, waarvan er twee naar het Nederlands vertaald zijn.  Ze heeft aan de Bournemouth Film School gestudeerd en is vervolgens naar Los Angeles vertrokken, waar ze haar master heeft afgerond.

In totaal zijn er vier boeken van Michelle Frances verschenen, waarvan er twee zijn vertaald naar het Nederlands. Het is nog niet bekend of de andere boeken worden vertaald naar het Nederlands.

Heb jij de boeken van Michelle Frances al gelezen?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply