Alle boeken van Michelle Frances
Boeken

Dit zijn alle boeken van Michelle Frances

Wil je de boeken van Michelle Frances lezen? Haar boeken zijn nog niet zo lang in het Nederlands beschikbaar. In het Nederlands kun je nu twee boeken kopen. In dit artikel hebben wij alle boeken van Michelle Frances op volgorde gezet. Zo weet je precies welke boeken je kunt lezen van deze auteur!

Laatste update: april 2023

Alle boeken van Michelle Frances op volgorde

Hieronder staan de boeken die Michelle Frances heeft geschreven. Je hoeft deze boeken niet op volgorde te lezen: de boeken staan namelijk op volgorde van verschijningsdatum en kunnen gewoon door elkaar gelezen worden.

  1. Zijn nieuwe vriendin (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Zussen (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. Niet mijn dochter (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Michelle Frances

Michelle Frances heeft inmiddels drie boeken geschreven die vertaald zijn naar het Nederlands. Het nieuwste boek van Michelle Frances is het boek Niet mijn dochter. Dit boek is in 2023 uitgekomen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Waar gaat Niet mijn dochter over?

Kate was nooit van plan een tienermoeder te worden, maar toen het toch gebeurde wist ze één ding zeker: ze zou haar dochter alle liefde geven die ze zelf had gemist. Jaren later is haar baby Becky uitgegroeid tot een sterke jonge vrouw die hard op weg is een geweldige onderzoeksjournalist te worden. Kate zou niet trotser kunnen zijn.

Dan slaat het noodlot toe en heeft Kate nog maar één doel: erachter komen wat er met haar dochter is gebeurd. Welk schandaal was Becky op het spoor, en zou het kunnen dat deze wrede speling van het lot geen ongeluk was?

Informatie over Michelle Frances

Michelle Frances is een Britse auteur. Ze is een bestsellerauteur en ze heeft inmiddels een paar boeken geschreven, waarvan er twee naar het Nederlands vertaald zijn.  Ze heeft aan de Bournemouth Film School gestudeerd en is vervolgens naar Los Angeles vertrokken, waar ze haar master heeft afgerond.

In totaal zijn er vier boeken van Michelle Frances verschenen, waarvan er twee zijn vertaald naar het Nederlands. Het is nog niet bekend of de andere boeken worden vertaald naar het Nederlands.

Heb jij de boeken van Michelle Frances al gelezen?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply