Alle boeken van Michael Pilarczyk
Boeken

Dit zijn alle boeken van Michael Pilarczyk

Ben je van plan om de boeken van Michael Pilarczyk te lezen? Hij heeft een paar boeken zelf geschreven en ook een paar boeken bewerkt. Wij hebben alle boeken van Michael Pilarczyk op een rij gezet voor je. Ook staan ze op volgorde van verschijning. Handig om te checken wanneer je zijn boeken graag wil lezen.


Laatste update: augustus 2023

Alle boeken van Michael Pilarczyk

  1. Dansen in de Hemel. Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com.
  2. Master Your Mindset. Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com.
  3. Je Bent Zoals Je Denkt. Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com.

Bewerkingen door Michael Pilarczyk

Bewerkingen door Michael Pilarczyk

  1. Think and Grow Rich, geschreven door Napoleon Hill. Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com.
  2. Rijkste man van Babylon, George S. Clason. Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com.

Meer informatie over Michael Pilarczyk

Michael Pilarczyk (Polen, 1969) verhuisde op zijn tweede naar Nederland. Hij werkte als DJ bij Radio 538 en als VJ bij TMF, ook werkte hij later als presentator bij RTL. Hij werd geïnteresseerd naar ‘het geheim van succesvolle mensen’: mensen die passie hebben en hun droom waarmaakten. Toen nam hij ontslag en ging op sabbatical. Tijdens zijn sabbatical, die vier jaar duurde, schreef hij op een zeiljacht zijn filosofische bestseller Dansen in de hemel. Hij ging zich steeds meer verdiepen in meditatie en spiritualiteit. Vervolgens schreef hij het boek Master Your Mindset, een boek gebaseerd op zijn levenservaring. Deze boeken zijn uitgegeven onder zijn eigen uitgeverij, Invictus. Daarnaast richtte hij, samen met Cindy Koeman, de Mastermind Academy op. Met de Meditation Moments app maken zij meditatie toegankelijker.

Naast het schrijven van zijn boeken, vertaalde Pilarczyk de boeken Think and Grow Rich van Napoleon Hill en Rijkste man van Babylon van George S. Clason. Inmiddels heeft hij drie boeken geschreven en twee boeken vertaald.

Heb jij alle boeken van Michael Pilarczyk al gelezen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *