alle boeken van Meghan Quinn
Boeken

Dit zijn alle boeken van Meghan Quinn

Er zijn inmiddels vier boeken van Meghan Quinn verschenen, allemaal onderdeel van de Brentwood serie. Wil je haar boeken lezen maar weet je niet in welke volgorde? Wij hebben in dit artikel alle boeken van Meghan Quinn op volgorde gezet.

Laatste update: 29 juni 2022

Alle boeken van Meghan Quinn op volgorde

Meghan Quinn is vooral bekend van de Brentwood serie. Hieronder zetten we deze boeken op volgorde, zodat je precies weet hoe je de serie het beste kunt lezen.

Volgorde van de Brentwood serie

1. Op slag verliefd (2020). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
2. Van slag (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
3. Sla je slag (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
4. Tegenslag (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Waar gaat de Brentwood serie over?

Knox Gentry is een van de populairste baseballspelers van het universiteitsteam. Wanneer hij Emory Ealson ontmoet is hij gelijk helemaal weg van haar. Ze is mooi, slim en ontzettend grappig. Maar Emory houdt hem op afstand. Haar vorige vriendje heeft haar heel diep gekwetst, en ze zit niet te wachten op een nieuwe relatie. Ze wil liever gewoon vrienden zijn met Knox, al verklaren haar vriendinnen haar voor gek. Zal het Knox lukken om haar ervan te overtuigen dat ze perfect bij elkaar passen?

Informatie over Meghan Quinn

Meghan Quinn is bestsellerauteur, echtgenote, adoptiemoeder en gek op pindakaas. Ze is auteur van eigentijdse feelgoodromans en weet als geen ander humor, liefde en spanning in haar boeken samen te brengen.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply