alle boeken van Meghan Quinn
Boeken

Dit zijn alle boeken van Meghan Quinn

Er zijn inmiddels vier boeken van Meghan Quinn verschenen, allemaal onderdeel van de Brentwood serie. Wil je haar boeken lezen maar weet je niet in welke volgorde? Wij hebben in dit artikel alle boeken van Meghan Quinn op volgorde gezet.

Laatste update: november 2023

Alle boeken van Meghan Quinn op volgorde

Meghan Quinn is vooral bekend van de Brentwood serie en de Bromance Club serie. Hieronder zetten we deze boeken op volgorde, zodat je precies weet hoe je de serie het beste kunt lezen.

Volgorde van de Brentwood serie

1. Op slag verliefd (2020). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
2. Van slag (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
3. Sla je slag (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
4. Tegenslag (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
5. Slag of stoot (verschijnt begin 2024). Klik hier om dit boek te reserveren bij Bol.com.

Volgorde van de Bromance Club serie

1. Verboden terrein (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Waar gaat de Brentwood serie over?

Knox Gentry is een van de populairste baseballspelers van het universiteitsteam. Wanneer hij Emory Ealson ontmoet is hij gelijk helemaal weg van haar. Ze is mooi, slim en ontzettend grappig. Maar Emory houdt hem op afstand. Haar vorige vriendje heeft haar heel diep gekwetst, en ze zit niet te wachten op een nieuwe relatie. Ze wil liever gewoon vrienden zijn met Knox, al verklaren haar vriendinnen haar voor gek. Zal het Knox lukken om haar ervan te overtuigen dat ze perfect bij elkaar passen?

Het nieuwste boek van Meghan Quinn

Het nieuwste boek van de schrijfster Meghan Quinn is Verboden terrein, het eerste deel uit de Bromance serie. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com. Waar gaat dit boek over? Bram Scott is een supersuccesvolle rijke CEO, die alles krijgt wat hij wil. Nou ja, alles… Hij is al jaren stiekem verliefd op Julia Westin. Het probleem? Ze is het zusje van zijn beste vriend. En dus verboden terrein.

Informatie over Meghan Quinn

Meghan Quinn is bestsellerauteur, echtgenote, adoptiemoeder en gek op pindakaas. Ze is auteur van eigentijdse feelgoodromans en weet als geen ander humor, liefde en spanning in haar boeken samen te brengen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *