alle boeken van Mark Tuitert
Boeken

Dit zijn alle boeken van Mark Tuitert

Wil je weten welke boeken Mark Tuitert heeft geschreven? Dan zit je hier goed: hier vind je alle boeken van Mark Tuitert op volgorde. Ook bespreken we wat het nieuwste boek van Mark Tuitert is.

Laatste update: september 2023

Alle boeken van Mark Tuitert op volgorde

De boeken die in het overzicht hieronder staan, staan op volgorde van verschijningsdatum. Je kunt deze boeken gewoon door elkaar lezen.

  1. Vancouver 210210 (2011). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. DRIVE: Train je stoïcijnse mindset (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. FLOW (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Mark Tuitert

Het nieuwste boek van Mark Tuitert is het boek FLOW. Dit boek is in 2023 verschenen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Informatie over Mark Tuitert

Mark Tuitert, geboren op 4 april 1980, is een Nederlandse voormalig langebaanschaatser. Zijn indrukwekkende carrière omvat Olympisch goud op de 1500 meter tijdens de Winterspelen van 2010 en diverse wereldtitels. Naast zijn sportieve prestaties staat Tuitert bekend om zijn betrokkenheid bij het bevorderen van mentale veerkracht en persoonlijke ontwikkeling. Na zijn schaatsloopbaan heeft hij zich toegelegd op coaching, spreken in het openbaar en het inspireren van anderen om hun volledige potentieel te bereiken.

Naast zijn schaatscarrière is Mark Tuitert ook auteur van “Drive – De 7 eigenschappen voor succes”. Dit boek deelt inzichten over het omzetten van passie in zowel persoonlijk als zakelijk succes, en benadrukt zijn rol als inspirator buiten de sportarena.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *