alle boeken van Marjoleine Tel
Boeken

Dit zijn alle boeken van Marjoleine Tel

Wil je weten welke boeken Marjoleine Tel heeft geschreven? In dit artikel staan alle boeken van Marjoleine van Tel op volgorde. Zo weet je precies welke boeken je allemaal kunt lezen!

Laatste update: juni 2023

Alle boeken van Marjoleine Tel

Marjoleine Tel is bekend van de Campinggeluk serie. Dit is een digitale serie, waarvan de boeken alleen als e-book en luisterboek zijn verschenen. Inmiddels zijn er vier e-books verschenen van Marjoleine Tel, in de Campinggeluk serie. Hieronder staan deze boeken op een rij:

Volgorde van de Campinggeluk serie

  1. Een onverwachte zomer. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Bruiloft op slippers. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. Grenzeloos genieten. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  4. Een nieuw begin. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Over de Campinggeluk serie

Campinggeluk? Campinggeluk is niksen, genieten, verwilderen en als je mazzel hebt die geweldige vriendin of grote liefde van je leven vinden op een plek waar je dat nooit verwacht had: op de oer-Hollandse camping! Campingbuurvrouwen Wendy en Linda zijn van die mazzelaars. De feelgood reeks, boordevol humor en romantiek, biedt zowel heerlijke herkenning als een inkijkje in onze campingcultuur. De drie delen zijn los van elkaar te lezen. Voor campingfans én kampeerhaters!

Meer informatie over Marjoleine Tel

Marjoleine Tel heeft inspiratie opgedaan door tien jaar op een Nederlandse camping te staan. Door deze bron van inspiratie ontstond de Campinggeluk serie, die in 2021 is uitgegeven bij Luitingh Sijthoff. De boeken zijn verkrijgbaar als e-books.

De eerste twee delen in deze serie verschenen eerder als fysieke boeken onder de naam Campinggeluk en Meer campinggeluk. De boeken zijn herschreven, voorzien van een nieuw omslag en een nieuwe opmaak én Marjoleine schreef ook nog eens een derde en vierde deel erbij.

Marjoleine Tel woont samen met man en drie zonen, leest (van bouquetroman tot Arthur Japin), loopt hard, wroet in de tuin en vertelt en hoort graag verhalen.

Staan deze boeken al op je leeslijst?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *