Alle boeken van Marieke Woudstra
Boeken

Dit zijn alle boeken van Marieke Woudstra

Ben je benieuwd naar de boeken van Marieke Woudstra? In dit artikel hebben wij alle boeken van Marieke Woudstra op volgorde gezet, zodat je precies weet welke boeken je van deze auteur kunt lezen.

Laatste update: juni 2023

Alle boeken van Marieke Woudstra op volgorde

Hieronder staan de boeken van Marieke Woudstra. Ze staan op volgorde van verschijningsdatum. De boeken die hieronder staan zijn los van elkaar te lezen, maar ze kunnen ook op volgorde worden gelezen.

  1. Thuis in Portugal (2014). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Een Portugese droom (2017). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Marieke Woudstra

Het nieuwste boek van Marieke Woudstra is het boek Een Portugese droom. Dit boek is in 2017 uitgekomen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com. De afgelopen jaren zijn er geen nieuwe boeken van Woudstra verschenen. Het is nog niet bekend of ze aan nieuwe boeken werkt. Zodra dit bekend wordt updaten wij deze pagina.

Informatie over Marieke Woudstra

Marieke Woudstra, geboren in Friesland in 1960, studeerde Portugees. Ze werkte als docent en als tolk en vertaler. Ze combineert haar baan als zorgmanager in Nederland met het wonen en werken op het Portugese platteland. In Thuis in Portugal beschrijft ze, op basis van haar eigen ervaringen, het leven van een vrouw die met haar nieuwe geliefde een Portugese droom verwezenlijkt.

Heb jij de boeken van Woudstra al op je leeslijst staan?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *