Alle boeken van Marianne Cronin
Boeken

Dit zijn alle boeken van Marianne Cronin

Wil je weten welke boeken je van Marianne Cronin kunt lezen? Geen zorgen, in dit artikel lees je alles over de boeken van Marianne Cronin. Je vindt hier alle boeken van Marianne Cronin op volgorde. Ook bespreken we het nieuwste boek van Marianne Cronin. Zo weet je precies welke boeken je allemaal kunt lezen!

Laatste update: juni 2023

Alle boeken van Marianne Cronin op volgorde

  1. De honderd jaar van Lenni en Margot (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Marianne Cronin

Het nieuwste boek van Marianne Cronin is het boek De honderd jaar van Lenni en Margot. Dit boek is in 2021 verschenen en dit is het enige boek dat van Marianne Cronin beschikbaar is. Zodra er meer boeken van Marianne Cronin uitkomen dan wordt dit artikel geüpdatet. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Hier gaat De honderd jaar van Lenni en Margot over

Het leven is kort. Niemand weet dat beter dan de zeventienjarige Lenni Pettersson. Ze ligt op de afdeling Palliatieve Zorg, maar probeert nog zo veel mogelijk uit het leven te halen. Dan ontmoet ze de drieëntachtigjarige Margot, een medepatiënt, en er ontstaat een onalledaagse vriendschap.

Samen met de verpleegster van Lenni en met Arthur, de kapelaan van het ziekenhuis, maken Margot en Lenni honderd schilderijen die hun leven uitbeelden. Verhalen van verloren liefdes, troost en moed en mededogen en vreugde. Lenni komt erachter dat het niet alleen draait om wat je van je leven maakt, maar ook om met wie je het deelt.

Over Marianne Cronin

Marianne Cronin (1990) studeerde Engels en Creative Writing in Lancaster voordat ze haar PhD aan de universiteit van Birmingham behaalde. Ze woont in de West Midlands in Engeland. De honderd jaar van Lenni en Margot is haar debuutroman.

Heb jij De honderd jaar van Lenni en Margot al op je leeslijst gezet?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *