Boeken

Dit zijn alle boeken van Maria Nikolai

Maria Nikolai is een Duitse auteur die bekend is geworden van haar boeken in de Chocoladevilla serie. In dit artikel hebben we alle boeken van Maria Nikolai op volgorde gezet. Zo weet je precies hoe je de boeken moet lezen.

Laatste update: december 2023

Alle boeken van Maria Nikolai op volgorde

Maria Nikolai heeft drie boeken geschreven in de Chocoladevilla serie, die nog niet vertaald zijn naar het Nederlands. Momenteel zijn er drie boeken in het Nederlands verschenen. Deel drie verscheen in 2023.

Volgorde van de Chocoladevilla serie

  1. De chocoladevilla (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Gouden jaren (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com
  3. Een lang bewaard geheim (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com

Hier gaat de Chocoladevilla serie over

Stuttgart, 1903. Als dochter van een chocoladefabrikant leidt Judith Rothmann een bevoorrecht leven in de villawijk Degerloch. Je zou kunnen zeggen dat ze alles heeft wat haar hartje begeert. Chocolade maken zit in haar genen en ze brengt elke vrije minuut door in de fabriek van haar vader om recepten te ontwikkelen voor nieuwe lekkernijen. Ooit zal zij het familiebedrijf overnemen. Althans, dat was wat ze altijd dacht.

Haar vader blijkt andere plannen te hebben; hij heeft een geschikte huwelijkskandidaat voor haar op het oog – een man bij wie ze nooit iets tekort zou komen, maar van wie ze nooit zou kunnen houden. Dan kruist de charismatische Victor Rheinberger, die een nieuw leven wil opbouwen in Stuttgart, onverwacht haar pad. Het is tijd dat Judith voor eens en altijd beslist wie ze is – en wie ze wil worden.

Wie is Maria Nikolai?

Maria Nikolai is een Duitse auteur. Ze werd bekend met haar serie de Chocoladevilla, die in 2018 in het Duits verscheen. Ze heeft daarnaast de Bodensee serie geschreven: het is nog niet bekend of deze serie wordt vertaald.

Heb jij de boeken van Maria Nikolai al gelezen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *