alle boeken van Maria Duenas
Boeken

Dit zijn alle boeken van Maria Duenas

Ben je benieuwd welke boeken Maria Duenas heeft geschreven? In dit artikel staat een overzicht van alle boeken van Maria Duenas. De boeken staan op volgorde van verschijningsdatum. Ook bespreken we het nieuwste boek van Maria Duenas!

Laatste update: november 2023

Alle boeken van Maria Duenas op volgorde

In het overzicht hieronder staan de boeken van Maria Duenas op volgorde van verschijning. Je kunt de boeken door elkaar heen lezen want ze horen niet bij elkaar.

  1. De wereld vergeten (2013). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. De dochters van de kapitein (2019). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. Het geluk van een wijngaard (2019). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  4. Het geluid van de nacht (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  5. Sira (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Maria Duenas

Het nieuwste boek van Maria Duenas is het boek Sira. Dit boek is verschenen in 2022. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Informatie over Maria Duenas

Maria Dueñas is een bekende Spaanse schrijfster, geboren in 1964 in Puertollano, Spanje. Ze studeerde Engelse filologie aan de Universiteit van Murcia en promoveerde aan de Universiteit van Salamanca voordat ze zich volledig richtte op het schrijven van romans. Haar boeken, waaronder “Het tijdperk van de wonderen”, “De naaister” en “Terug naar het Zuiden”, zijn internationale bestsellers geworden en zijn vertaald in vele talen. Dueñas heeft verschillende literaire prijzen ontvangen en wordt geprezen om haar levendige verhalen, die de lezers meenemen op een reis door de geschiedenis en culturen van Spanje en andere landen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.