Boeken

Dit zijn alle boeken van Mari Hannah

Mari Hannah is een Britse auteur die inmiddels meer dan 12 boeken heeft geschreven in het Engels. Niet alle boeken zijn nog vertaald naar het Nederlands. In 2022 brak ze internationaal door met haar boek Spoorloos, dat inmiddels ook in het Nederlands te verkrijgen is. In dit artikel hebben wij alle boeken van Mari Hannah op volgorde gezet. Ook bespreken we wat het nieuwste boek van Mari Hannah is en geven we je wat meer informatie over haar!

Laatste update: juni 2023

Alle boeken van Mari Hannah op volgorde

Hieronder staan de boeken van Mari Hannah op volgorde. Deze boeken zijn onderdeel van een serie en daarom kun je ze het beste op volgorde lezen.

Volgorde van de Kate Daniels serie

  1. Spoorloos (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Haar laatste verzoek (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Mari Hannah

Inmiddels zijn er twee boeken van Mari Hannah verschenen. Het nieuwste boek van Mari Hannah is het boek Haar laatste verzoek. Dit boek is in 2022 verschenen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Informatie over Mari Hannah

Mari Hannah is een Britse auteur. Ze woont samen met haar partner in een klein dorpje in de regio Northumberland. Ze heeft meer dan twaalf thrillers geschreven – waarvoor ze meerdere grote prijzen won. Ze debuteerde in Nederland met het boek Spoorloos. Dit boek verscheen in 2022 en met dit boek brak ze internationaal door.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *