alle boeken van Margje Woodrow
Boeken

Dit zijn alle boeken van Margje Woodrow

Ben je van plan om de boeken van Margje Woodrow te lezen maar weet je niet welke boeken ze allemaal heeft geschreven? Wij hebben alle boeken op een rij gezet. Ook staan ze op volgorde van verschijning. Handig – zo weet je precies welke boeken je nog kunt lezen. Lees snel verder om er achter te komen welke boeken Margje heeft geschreven.

Laatste update: juni 2023

Alle boeken van Margje Woodrow

Je kunt de boeken van Margje Woodrow gewoon door elkaar lezen. Je hoeft de boeken niet per se op volgorde te lezen. Als je wilt kun je de boeken wel op volgorde van verschijning lezen.

  1. Examendeal (2013). Dit boek is helaas momenteel niet te bestellen.
  2. Geraakt (2014). Dit boek is helaas momenteel niet te bestellen.
  3. Kater (2015). Dit boek is helaas momenteel niet te bestellen.
  4. Verwoest (2017). Klik hier om te bestellen op Bol.com.
  5. Snitch (2018). Klik hier om te bestellen op Bol.com.
  6. Buitenspel (2019). Klik hier om te bestellen op Bol.com.
  7. Fake trip (2020). Klik hier om te bestellen op Bol.com.
  8. Smash (2021). Klik hier om te bestellen op Bol.com.
  9. Shame on you (2022). Klik hier om te bestellen bij Bol.com.
  10. Kater (2023). Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.

Meer informatie over Margje Woodrow

Margje Woodrow (Uden, 1975) is jarenlang juf van groep 8 geweest. Inmiddels is ze fulltime schrijver en schrijft ze allerlei spannende jeugdthrillers. Ook geeft ze lezingen en workshops op middelbare scholen. Met haar boek Fake trip heeft ze de Prijs van de Jonge Jury 2021 gewonnen. Haar nieuwste boek is Smash en komt uit 2021. Margje woont samen met haar gezin en hond en gebruikt regelmatig haar kinderen om inspiratie op te doen voor haar boeken.

Margje heeft momenteel negen boeken geschreven waarvan er drie helaas momenteel niet te verkrijgen zijn. De boeken die Margje schrijft, zijn voornamelijk voor jongeren in de leeftijd van 13 tot 17 jaar, maar als je ouder bent kan je haar boeken natuurlijk ook lezen. Met haar boeken speelt Margje in op de actualiteiten die onder jongeren spelen. Ook staat belevingswereld centraal. Om die reden heeft ze natuurlijk de Prijs van de Jonge Jury gewonnen: de jeugd is erg fan van haar boeken en schrijfstijl.

Het nieuwste boek van Margje Woodrow

Het laatst verschenen boek van Margje Woodrow is Kater. Dit boek is in 2023 verschenen. Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com. Het boek gaat over Teddy en Chloë. Teddy geeft een feest in haar oppashuis, maar dat loopt volledig uit de hand en haar beste vriendin Chloë wordt dood gevonden. Wie heeft haar vermoord?

Heb jij alle boeken van Margje Woodrow al gelezen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.