alle boeken van Malin Stehn
Boeken

Dit zijn alle boeken van Malin Stehn

Wil je meer weten over de auteur Malin Stehn? In dit artikel bespreken wij alle boeken van Malin Stehn. De boeken staan hier tevens op volgorde. Ook bespreken we wat het nieuwste boek van Malin Stehn is.

Laatste update: juni 2023

Alle boeken van Malin Stehn op volgorde

  1. Een gelukkig nieuwjaar (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Malin Stehn

Tot nu toe is er nog maar één boek van Malin Stehn verschenen in het Nederlands. Dit is het boek Een gelukkig nieuwjaar. Dit boek is in 2022 verschenen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Wij hopen dat er meer boeken van Malin Stehn verschijnen in het Nederlands. Zodra hier meer over bekend is, wordt dit artikel geüpdatet.

Hier gaat Een gelukkig nieuwjaar over

Het is oud en nieuw, en de zeventienjarige Jennifer verlaat vroegtijdig het feestje van haar beste vriendin Smilla. Onderweg naar huis verdwijnt ze spoorloos in de ijskoude en donkere nacht.

Aan de andere kant van de stad vieren de ouders van de twee tieners samen het begin van het nieuwe jaar zonder enig idee te hebben van de ellende die hun te wachten staat. In de angstige dagen die volgen verdwijnen al hun zekerheden als sneeuw voor de zon. De moeder van Jennifer merkt dat ze geen idee heeft wat haar dochter allemaal uitspookte, terwijl Nina, de moeder van Smilla, stiekem helemaal niet verbaasd is. De lage dunk die Nina van Jennifer heeft, wordt echter niet gedeeld door haar man Fredrik, en hij is waarschijnlijk de laatste persoon die Jennifer nog in leven heeft gezien.

Wat is er die avond precies gebeurd, en waarom ging Jennifer zo vroeg weg? Door haar vermissing komen de levens van haar ouders en die van Smilla onder druk te staan, en lang verborgen geheimen kunnen niet langer verhuld blijven.

Informatie over Malin Stehn

Malin Stehn is een getalenteerde auteur die bekend staat om haar meeslepende verhalen en levendige personages. Geboren in 1985, groeide ze op in een klein stadje in Zweden en ontwikkelde al op jonge leeftijd een passie voor schrijven. Na het behalen van haar diploma in creatief schrijven aan de universiteit verhuisde ze naar Stockholm, waar ze begon te werken als freelance schrijver. Haar debuutroman, gepubliceerd in 2010, werd al snel een bestseller en leverde haar lof op van zowel critici als lezers. Sindsdien heeft ze verschillende romans en korte verhalen geschreven die haar reputatie als een opkomend literair talent hebben versterkt.

Ze heeft al aardig wat boeken geschreven die in het Zweeds zijn verschenen, maar dit zijn voornamelijk boeken voor jongeren. Tot nu toe is er nog maar één boek van Malin Stehn’s hand verschenen in het Nederlands: Een gelukkig nieuw jaar.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *