Boeken

Dit zijn alle boeken van Madeline Martin

Ben je benieuwd naar de boeken van Madeline Martin? In dit artikel staan alle boeken van Madeline Martin op volgorde. Zo zie je in één oogopslag welke boeken je van deze auteur kunt lezen!

Laatste update: juli 2023

Alle boeken van Madeline Martin

Hieronder vind je alle boeken van Madeline Martin op volgorde.

  1. De laatste boekwinkel van Londen (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Madeline Martin

Tot nu toe heeft Madeline Martin een boek uitgebracht in het Nederlands, namelijk De laatste boekwinkel van Londen. Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com. De auteur heeft wel meerdere boeken in het Engels gepubliceerd, het is nog niet bekend of deze vertaald worden.

Hier gaat De laatste boekwinkel van Londen over

Augustus 1939: Londen maakt zich op voor de oorlog. Grace Bennett heeft er altijd al van gedroomd om naar de stad te verhuizen, maar die is door alle bunkers en gesloten gordijnen niet bepaald wat ze ervan verwacht had. En ze had zichzelf al helemaal niet zien werken in een stoffige boekhandel in Primrose Hill, het hart van Londen.

Grace was nooit een groot lezer, maar tussen de luchtalarmen door ontdekt ze de kracht van verhalen. Ze verenigen haar Londense buurtje op een manier die ze niet voor mogelijk had gehouden. Boeken blijken een baken van hoop, moed en troost te zijn, die zelfs de donkerste oorlogsnachten doen oplichten – en haar boekwinkel speelt daarbij een belangrijke rol.

Informatie over Madeline Martin

Madeline Martin is the New York Times en internationale bestsellerauteur van historische ficties over de Tweede Wereldoorlog en historische romans die zich afspelen in Middeleeuwse kastelen. Ze woont in Florida met haar verloofde, twee dochters en een verwende kat.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *