Alle boeken van M.L. Longworth
Boeken

Dit zijn alle boeken van M.L. Longworth

Wil je de boeken van M.L. Longworth lezen? In dit artikel staan alle boeken van M.L. Longworth op volgorde. Zo zie je in één oogopslag welke boeken je van deze auteur kunt lezen. Ook bespreken we het nieuwste boek van M.L. Longworth.

Laatste update: november 2023

Alle boeken van M.L. Longworth op volgorde

M.L. Longworth is vooral bekend van de Provençaalse Mysteries serie. Hieronder staat deze serie op volgorde.

Volgorde van de Provençaalse Mysteries serie

  1. Dood op kasteel Brémont (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Moord in de rue Dumas (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. Bloedspoor in de wijngaard (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  4. Wraak op Île Sordou (ebook, 2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Hier gaat de Provençaalse Mysteries serie over

In Dood op kasteel Brémont wordt het duo Antoine Verlaque en Marine Bonnet geconfronteerd met twee moorden. Als de edelman en documentairemaker Étienne de Brémont de dood vindt na een val uit het raam van het oude, onbewoonde chateau van de familie, gonst het in de stad van de geruchten. Was het een ongeval, een wanhoopsdaad of moord? Onderzoeksrechter Verlaque vermoedt boos opzet. Als hij verneemt dat Marine als jong meisje de familie Brémont goed heeft gekend, roept hij haar hulp in.
Het altijd zo idyllische Aix-en-Provence lijkt opeens te wemelen van de mensen die van de dood van Brémont geprofiteerd kunnen hebben, onder wie playboy en polospeler François – de broer van Étienne – die diep in de schulden zit en zich inlaat met nogal ongure figuren. Wanneer de speurders hun lijst van verdachten aan het inkorten zijn, sterft er weer iemand. Ditmaal is er geen twijfel mogelijk dat het moord betreft. Nostalgie naar het onbekommerde Provençaalse leven, een aanstekelijke joie de vivre, maar vooral een zorgvuldig uitgewerkte en verrassende plot gelardeerd met de overtuigende kroniek van een moeizame liefdesgeschiedenis vormt de receptuur van deze detectivereeks.

Het nieuwste boek van M.L. Longworth

Het nieuwste boek van M.L. Longworth is het boek Wraak op Île Sordou, dit boek is onderdeel van de Provençaalse Mysteries serie en is deel 4. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

De Provençaalse Mysteries serie is een uitgebreide serie waarvan in het Engels 10 boeken zijn verschenen. Het is nog niet bekend of alle delen vertaald worden naar het Nederlands. Zodra er nieuwe boeken van M.L. Longworth worden aangekondigd dan wordt dit artikel aangepast en geüpdatet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.