Boeken

Dit zijn alle boeken van Lucy Score

Wil je weten welke boeken er verschenen zijn van Lucy Score? In dit artikel staan alle boeken op volgorde. Ook bespreken we het nieuwste boek van Lucy Score, zodat je precies weet welke boeken je van deze auteur kunt lezen.

Laatste update: mei 2024

Alle boeken van Lucy Score op volgorde

Lucy Score heeft de Knockemout serie geschreven en haar boeken zijn alleen verschenen onder deze serie. Ze heeft (nog) geen losse boeken geschreven. Er zijn 3 boeken van haar verschenen in het Nederlands.

Volgorde van de Knockemout serie

  1. Things we never got over. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Things we hide from the light. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com. 
  3. Things we left behind. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com

Het nieuwste boek van Lucy Score

Het nieuwste boek van Lucy Score is het boek ‘Things we left behind. Dit boek is in 2024 verschenen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Hier gaat de Knockemout serie over

Naomi heeft een slechte dag. Ze is haar eigen bruiloft ontvlucht, wordt bedrogen door haar onsympathieke en beruchte tweelingzus en krijgt plotseling de zorg voor een nichtje van wie ze niet eens wist dat ze bestond. Bad Boy Knox heeft geen plaats voor drama in zijn leven, maar een knappe vreemdelinge zet alles op z’n kop. Haar leven implodeert recht voor zijn neus en hij besluit haar te helpen. Zodra ze alles weer op de rit heeft, kan hij terugkeren naar zijn eigen, rustige leven. Tenminste, dat was het plan…

Informatie over Lucy Score

Lucy Score is de New York Timesbestsellerauteur van TikTok-hit ‘Things we never got over’. Ze groeide op in een boekengekke familie in Pennsylvania en werd journalist. ‘Things we never got over’ was genomineerd voor de beste romanceaward 2022 van Goodreads. ‘Things we hide from the light’ is het tweede deel in de TikTok-hitserie Knockemout van Lucy Score.

Heb jij de Knockemout serie al gelezen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *