alle boeken van Louise Candlish
Boeken

Dit zijn alle boeken van Louise Candlish

In dit artikel staan alle boeken van Louise Candlish op volgorde. Zo zie je precies welke boeken deze populaire Britse auteur heeft geschreven. Ook bespreken we het nieuwste boek van Louise Candlish.

Laatste update: juni 2023

Alle boeken van Louise Candlish op volgorde

Hieronder staan de boeken van Candlish op volgorde van verschijningsdatum. Je kunt de boeken gewoon door elkaar heen lezen, ze horen namelijk niet bij elkaar.

  1. Ons huis (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Nieuwe vrienden (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. Afgesloten (2021, kort verhaal – ebook). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  4. Haar woorden (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  5. Tweede leven (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Louise Candlish

Het nieuwste boek van Louise Candlish is het boek Tweede leven. Dit boek is uitgekomen in 2023. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com. Zodra er nieuwe boeken van Louise Candlish verschijnen dan wordt dit artikel geüpdatet.

Informatie over Louise Candlish

Louise Candlish is een gerenommeerde Britse auteur, geboren in 1970, die bekend staat om haar spannende psychologische thrillers. Ze groeide op in het zuiden van Engeland en ontwikkelde al op jonge leeftijd een passie voor schrijven. Na het behalen van haar diploma in Engels aan de universiteit begon ze haar carrière als schrijver van commerciële fictie. In 2011 brak ze door met haar roman “The Disappearance of Emily Marr”, waarmee ze haar naam vestigde als een meester in het creëren van meeslepende en verrassende verhalen. Louise Candlish heeft sindsdien een reeks succesvolle boeken gepubliceerd die haar een trouwe lezersschare hebben opgeleverd.

Louise woont in het zuiden van Londen, samen met haar man en hun dochter (en hun labrador Bertie). In 2023 verschijnt haar 16e roman.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *