alle boeken van Louise Candlish
Boeken

Dit zijn alle boeken van Louise Candlish

In dit artikel staan alle boeken van Louise Candlish op volgorde. Zo zie je precies welke boeken deze populaire Britse auteur heeft geschreven. Ook bespreken we het nieuwste boek van Louise Candlish.

Laatste update: december 2022

Alle boeken van Louise Candlish op volgorde

Hieronder staan de boeken van Candlish op volgorde van verschijningsdatum. Je kunt de boeken gewoon door elkaar heen lezen, ze horen namelijk niet bij elkaar.

  1. Ons huis (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Nieuwe vrienden (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. Afgesloten (2021, kort verhaal – ebook). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  4. Haar woorden (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Louise Candlish

Het nieuwste boek van Louise Candlish is het boek Haar woorden. Dit boek is uitgekomen in 2022. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com. Zodra er nieuwe boeken van Louise Candlish verschijnen dan wordt dit artikel geüpdatet.

Informatie over Louise Candlish

Louise Candlish is een Britse bestseller auteur en ze heeft inmiddels 15 boeken geschreven. 4 daarvan zijn vertaald naar het Nederlands. Haar boek Ons huis is verfilmd tot een vierdelige miniserie.

Louise woont in het zuiden van Londen, samen met haar man en hun dochter (en hun labrador Bertie). In 2023 verschijnt haar 16e roman. Dit boek gaat The Only Suspect heten en het is nog niet bekend of dit boek wordt vertaald naar het Nederlands. Indien dit het geval is dan wordt dit artikel geüpdatet.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply