Alle boeken van Lizzie Page
Boeken

Dit zijn alle boeken van Lizzie Page

Lizzie Page is het pseudoniem van Sam Lierens. Deze auteur komt uit het Verenigd Koninkrijk en schrijft voornamelijk historische romans. Ben je benieuwd naar de boeken van Lizzie Page? In dit artikel hebben wij alle boeken van Lizzie Page op volgorde gezet. Ook lees je hier wat het nieuwste boek van Lizzie Page is.

Laatste update: juni 2023

Alle boeken van Lizzie Page op volgorde

Hieronder staan de boeken van Lizzie Page op volgorde van verschijning. Je kunt deze boeken gewoon door elkaar lezen, je hoeft ze niet op volgorde te lezen. Lizzie Page is op dit moment bezig met het schrijven van een serie, genaamd Het weeshuis. Van die serie is het wel handig als je de boeken op volgorde leest.

  1. Wapenzusjes (2019). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Ik hoor bij jou (2020). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Volgorde van Het weeshuis serie

  1. Het weeshuis (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Een nieuw begin (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Lizzie Page

Het nieuwste boek van Lizzie Page is het boek Een nieuw begin, het tweede deel in van de Het weeshuis serie. Dit boek is verschenen in 2023. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Informatie over Lizzie Page

Lizzie Page is een Britse auteur. Ze heeft een master in creatief schrijven behaald en ze werkte onder meer als journalist en docent. Ze debuteerde met het boek Wapenzusjes. Dit boek werd heel goed ontvangen in het Verenigd Koninkrijk en in de Verenigde Staten. Dit is tevens de eerste titel van Page die in Nederland is verschenen.

Heb jij de boeken van Lizzie Page al op je leeslijst gezet?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *