alle boeken van Lize Spit
Boeken

Dit zijn alle boeken van Lize Spit

De Vlaamse auteur Lize Spit heeft twee boeken geschreven. Wij hebben in dit artikel alle boeken van Lize Spit  op volgorde gezet. In een oogopslag kun je achterhalen welke boeken ze heeft geschreven. Ook benoemen we het nieuwste boek van Lize Spit in dit artikel. Lees snel verder!

Laatste update: november 2023

Alle boeken van Lize Spit op volgorde

Hieronder staan de boeken van Lize Spit op volgorde van verschijningsdatum. Je kunt deze boeken gewoon door elkaar heen lezen: je hoeft ze niet op volgorde te lezen.

  1. Het smelt (2015). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Ik ben er niet (2020). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Lize Spit

Lize Spit heeft twee boeken geschreven. Het nieuwste boek van Lize Spit is verschenen in 2020 en dit boek heet Ik ben er niet. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Meer informatie over Lize Spit

Lize Spit, geboren in 1988, is een Vlaamse auteur. Ze groeide op in de Belgische regio De Kempen. Spit studeerde in Brussel, aan het Koninklijk Instituut voor Theater, Film en Geluid (RITCS). Ze behaalde een master in scenarioschrijven.

In 2013 won ze de Write Now! prijs. In 2016 won ze met haar eerste roman Het smelt De Bronzen Uil-prijs. In december 2020 verscheen haar tweede roman, dit boek heet Ik ben er niet.

Heb jij boeken van Lize Spit al gelezen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.