alle boeken van Lisa van Campenhout
Boeken

Dit zijn alle boeken van Lisa van Campenhout

Wil je weten welke boeken Lisa van Campenhout heeft geschreven? In 2020 verscheen haar eerste boek, dat een groot succes werd. In dit artikel staan alle boeken van Lisa van Campenhout op volgorde. Ook bespreken we het nieuwste boek van Lisa van Campenhout, zodat je precies weet welke boeken je van deze auteur kunt lezen.

Laatste update: november 2023

Alle boeken van Lisa van Campenhout op volgorde

Hieronder staat een overzicht van de boeken van Lisa van Campenhout. Deze boeken staan op volgorde van verschijning, maar je kunt de boeken gewoon los van elkaar lezen of door elkaar lezen.

  1. Bijna echt (2020). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Anders, beter (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Lisa van Campenhout

Het nieuwste boek van Lisa van Campenhout is het boek Anders, beter. Dit boek is in 2022 verschenen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com. Zodra er een nieuw boek van Lisa van Campenhout verschijnt dan wordt dit artikel geüpdatet.

Informatie over Lisa van Campenhout

Lisa van Campenhout debuteerde met haar boek Bijna echt in 2020. Dit boek heeft de Jonge Jury Debuutprijs van 2021 en was een regelrecht succes. In 2022 verscheen haar tweede boek: Anders, beter.

Ze schrijft op haar blog Vijfkoffiegraag over dingen die haar bezighouden.

Hier gaat Bijna echt over
Brenda weet hoe het is om onzichtbaar te zijn, geen vrienden te hebben en niet mee te tellen, en ze is het zat. Haar plan: zichzelf opnieuw uitvinden als ze gaat studeren in Amsterdam. Maar als dat plan meteen mislukt na een rampzalige introductieavond, moet ze iets anders verzinnen. Twee dagen later is ze Aurélie uit Parijs: een rijke erfgename met een fantastische kledingsmaak, die in een chic hotel woont. Ze heeft vrienden, een indrukwekkend aantal Instagramvolgers en een jaloersmakend volle agenda… maar ook een gestolen creditcard, het gevoel dat ze achtervolgd wordt en steeds meer dreigende privéberichten in haar inbox. Haar web van leugens wordt steeds verstikkender, maar ze kan nu niet meer terug. Toch? Winnaar van de Jonge Jury Debuutprijs 2021.

Heb jij de boeken van Lisa van Campenhout al op je leeslijst staan?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *