Boeken

Dit zijn alle boeken van Leanne Pots

In dit artikel staan alle boeken van Leanne Pots op volgorde van verschijningsdatum. Zo weet je precies welke boeken je van deze auteur kunt lezen van Leanne Pots.

Laatste update: december 2023

Alle boeken van Leanne Pots

Weidse liefde serie

  1. Ik red me wel. Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com. 

Waar gaat de Weidse liefde over?

De stadse Nora wil niets liever dan onafhankelijk zijn. Het verleden heeft haar geleerd zich nooit te hechten aan een man. Wanneer ze het vakantiehuisje van haar oma erft op het Twentse platteland, gaat ze er vier weken logeren om het op te knappen en te verkopen. Het plattelandsleven is immers niets voor haar. Haar buurman, boer Abel, wil haar graag helpen, maar Nora zit niet op zijn hulp te wachten. Pas als ze ontdekt dat ze de klus niet alleen kan klaren, neemt ze zijn aanbod met tegenzin aan. In ruil daarvoor zal ze hem een paar dagen helpen op de boerderij.

Hoe beter Nora en Abel elkaar leren kennen, hoe meer gevoelens ze voor elkaar krijgen. Voor een serieuze relatie zijn ze echter te verschillend. Hij wil iemand die van het boerenleven houdt en zij wil op eigen benen kunnen staan. Gaat het Nora en Abel lukken om ondanks alles de liefde een kans te geven?

Nieuwste boek van Leanne Pots

Het laatst verschenen boek van Leanne Pots is Ik red me wel. Dit is het eerste deel uit de Weisde liefde serie. Klik hier om dit boek te bestellen. Het tweede deel Je kent me toch verschijnt in april 2024.

Informatie over Leanne Pots

Leanne Pots schrijft christelijke feelgood romans. Fijne, warme verhalen over liefde, fouten, pijn en vergeving. Ze is getrouwd, mama van drie, christen en dol op lezen en schrijven.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.