Alle boeken van Laura Kneidl
Boeken

Dit zijn alle boeken van Laura Kneidl

Wil je weten welke boeken Laura Kneidl heeft geschreven? In dit artikel staan alle boeken van Laura Kneidl op volgorde. Zo heb je een handig overzicht van alle boeken die verschenen zijn in het Nederlands!

Laatste update: augustus 2023

Alle boeken van Laura Kneidl op volgorde

Laura Kneidl heeft twee boekenseries geschreven die in het Nederlands zijn verschenen. Deze boeken staan in het overzicht hieronder en kun je het beste op volgorde lezen.

Volgorde van de Raak me. Niet. serie

  1. Raak me. Niet. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Verlies me. Niet. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Volgorde van de Someone serie

  1. Someone new. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Someone else. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com

Het nieuwste boek van Laura Kneidl

Het nieuwste boek van Laura Kneidl is het boek Someone else. Dit boek is onderdeel van de Someone serie en is in 2023 verschenen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com

Informatie over Laura Kneidl

Laura Kneidl, een hedendaagse Duitse auteur, heeft met haar boeiende verhalen en diepgaande personages een blijvende indruk gemaakt. Geboren in 1990, heeft ze zich snel een plek veroverd in het romantische fictiegenre. Haar romans, variërend van hedendaagse liefde tot fantasievolle werelden, belichten emoties en relaties op een authentieke manier. Kneidl’s vermogen om moderne thema’s te verweven met meeslepende plots heeft haar een grote lezersschare opgeleverd, niet alleen in Duitsland maar ook internationaal. Haar frisse kijk op liefde en leven resoneert en maakt haar tot een opmerkelijke stem in de moderne literatuur.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.