Alle boeken van Lara Thompson
Boeken

Dit zijn alle boeken van Lara Thompson

Wil je weten welke boeken de Britse auteur Lara Thompson heeft geschreven? In dit artikel staan alle boeken van Lara Thompson op volgorde. Ook bespreken we wat het nieuwste boek van Lara Thompson is. Zo zie je in één oogopslag welke boeken je van deze auteur kunt lezen.

Laatste update: juni 2023

Alle boeken van Lara Thompson op volgorde

Het nieuwste boek van Lara Thompson

Het nieuwste boek van Lara Thompson is het boek Een nacht in New York. Dit boek is uitgekomen in 2022. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Dit is het enige boek dat momenteel van Lara Thompson is verschenen in het Nederlands. Zodra er een nieuw boek van Lara Thompson verschijnt dan wordt dit artikel direct geüpdatet.

Hier gaat Een nacht in New York over

New York 1932. Twee vrouwen nemen wraak op een rijke industrieel en lokken hem naar de top van Empire State Building. De man overleeft deze ontmoeting niet. Kunnen de vrouwen uit handen van de NY maffia blijven?

1932. Wanneer Frances vermoedt dat haar broer zich bezighoudt met schimmige zaken waarbij de onderwereld én de bovenwereld van New York betrokken zijn, gaat ze met hulp van haar vriendin, de eigenzinnige fotografe Agnes, op onderzoek uit. Wanneer beide vrouwen het slachtoffer worden van dezelfde man, zinnen ze op wraak en lokken deze rijke industrieel onder het mom van een fotoshoot naar de top van zijn in aanbouw zijnde Empire State Building. De man overleeft deze ontmoeting niet, maar zullen de vrouwen ontkomen aan de greep van de New Yorkse maffia?

Informatie over Lara Thompson

Lara Thompson is docent Film aan Middlesex University en ze putte uit haar liefde voor film noir, de fotografie van Berenice Abbott en haar eigen familiegeschiedenis voor de achtergrond van de spannende roman Een nacht in New York.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.