alle boeken van Kristie Raaijmakers
Boeken

Dit zijn alle boeken van Kristie Raaijmakers

Wil je weten welke boeken je allemaal kunt lezen van Kristie Raaijmakers? In dit artikel staan alle boeken van Kristie Raaijmakers op volgorde. Ook bespreken we het nieuwste boek van Kristie Raaijmakers. Zo weet je precies welke boeken je kunt lezen!

Laatste update: november 2023

Alle boeken van Kristie Raaijmakers op volgorde

Kristie Raaijmakers heeft de Rock & Flirt-serie geschreven. Hieronder staat deze serie op volgorde.

Volgorde van de Rock & Flirt serie

1. Compleet van de wijs (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
2. Helemaal van slag (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
3. Precies de juiste snaar (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com
4. Perfect in de maat (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com

De Rock & Flirt-serie is een digitale serie: de boeken zijn alleen beschikbaar als e-book. De serie bestaat uit vier delen.

Waar gaat de Rock & Flirt serie over?

Fleur fladdert door het leven: ze struint concerten en festivals af, zingt regelmatig op feesten en partijen en flirt er lustig op los. Niet voor niets staat ze bekend als ‘Fleur Flirt’. Haar dagelijkse leven is alleen wat saai: ze werkt al jaren voor dezelfde vreselijke bazin en haar relaties lijken een maximale houdbaarheidsdatum van een paar maanden te hebben. Kortom, Fleur Flirt is toe aan verandering.

Ze is dan ook dolblij als ze de kans krijgt om mee te doen aan Utrecht on Stage, hét evenement voor jong muzikaal talent. Het enige nadeel is dat ze een duet moet zingen met de mannen van de up-and-coming rockband Misty Figures. Vanaf het eerste moment dat hij haar op een feestje tegen het lijf loopt, lijkt de arrogante leadzanger Jeff een hekel te hebben aan Fleur. Gelukkig heeft ze wel een fijne klik met Johan, de charmante drummer. Maar hoe komt het toch dat Jeff zo anders lijkt als hij begint te zingen? En waarom raakt Fleur daar zo van in de war?

Het nieuwste boek van Kristie Raaijmakers

Het nieuwste boek van Kristie Raaijmakers is het boek Perfect in de maat. Dit boek is verschenen in 2023. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *