Alle boeken van Kristen Ciccarelli
Boeken

Dit zijn alle boeken van Kristen Ciccarelli

Ben je benieuwd naar de boeken van Kristen Ciccarelli? Of ben je op zoek naar de volgorde van de Iskari serie? In dit artikel vind je alle boeken van Kristen Ciccarelli op volgorde. Ook bespreken we het nieuwste boek van Kristen Ciccarelli.

Laatste update: november 2023

Alle boeken van Kristen Ciccarelli op volgorde

Kristen Ciccarelli is vooral bekend van de Iskari serie. Hieronder staat deze serie op volgorde.

Volgorde van de Iskari serie

  1. De laatste Namsara . Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. De gevangen koningin. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. De piratendief. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Kristen Ciccarelli

Het nieuwste boek van Kristen Ciccarelli is het boek De piratendief. Dit boek is onderdeel van Iskari serie en is verschenen in 2019. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Hier gaat de Iskari serie over

In den beginne was de Oude eenzaam. Daarom maakte hij twee metgezellen voor zichzelf. De eerste noemde hij Namsara. De tweede metgezel noemde hij Iskari. Waar Namsara blijdschap en liefde bracht, bracht Iskari dood en verderf. Asha is niet alleen de dochter van de koning van Firgaard, maar ook de Iskari; de meest gevreesde drakendoder van het land. Dit kan haar echter niet redden van wat haar thuis te wachten staat: een gedwongen huwelijk met de meedogenloze, vreselijke commandant van haar vaders leger. Er is één uitweg: Asha kan haar vrijheid terugkopen in ruil voor de kop van Kozu, de gevaarlijkste draak van Firgaard -en ook de draak die verantwoordelijk was voor de totale verwoesting van haar stad. Tijdens de jacht ontrafelt Asha een eeuwenoud geheim over het lot van de Iskari en de laatste Namsara. Met hulp van een stiekeme vriend – de slavenjongen Torwin, die toebehoort aan de familie van haar verloofde – moet Asha achter de waarheid zien te komen, ook al zet ze daarbij haar leven en dat van Torwin op het spel.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *