Alle boeken van Kirsty Manning
Boeken

Dit zijn alle boeken van Kirsty Manning

Wil jij de boeken van de Australische auteur Kirsty Manning lezen? In het Nederlands zijn nog niet zo veel boeken verschenen van deze auteur. In dit artikel hebben wij alle boeken van Kirsty Manning op volgorde gezet, zodat je precies weet welke boeken je kunt lezen.

Laatste update: november 2023

Alle boeken van Kirsty Manning op volgorde

Hieronder staan de boeken van Kirsty Manning op volgorde van verschijning. Je kunt deze boeken gewoon door elkaar lezen: de boeken horen niet bij elkaar. Natuurlijk kun je er wel voor kiezen om de boeken op volgorde van verschijning te lezen.

  1. Een ketting van jade (2019). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. De verloren ring (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Kirsty Manning

Kirsty Manning doet het erg goed! In het Engels zijn er inmiddels 7 boeken van Manning verschenen. Het is nog niet bekend of deze boeken ook naar het Nederlands vertaald zullen worden. Het nieuwste boek van Kirsty Manning is in 2022 uitgekomen. Dit is het boek De verloren ring. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Informatie over Kirsty Manning

Kirsty Manning is een Australische auteur die opgroeide in het noorden van New South Wales. Ze heeft literatuur en communicatie gestudeerd en heeft bij een uitgever gewerkt als redacteur en uitgever. Kirsty Manning is gek op reizen en heeft dan ook veel landen door de jaren heen gezien. Ze is getrouwd met Alex Wilcox, met wie ze de populaire wijnbar in Melbourne runt (Bellota). Daarnaast runt ze ook nog een wijnwinkel in Sydney en Melbourne met haar man.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *