Alle boeken van Khaled Hosseini
Boeken

Dit zijn alle boeken van Khaled Hosseini

Khaled Hosseini is een bekende naam in de boekenwereld, zeker door zijn bestseller De vliegeraar. Daarnaast heeft hij nog een aantal boeken geschreven. Ben je benieuwd welke boeken? Wij hebben in dit artikel alle boeken van Khaled Hosseini op volgorde gezet.

Laatste update: november 2023

Alle boeken van Khaled Hosseini op volgorde

In het Nederlands zijn er vier boeken verschenen van Khaled Hosseini. Het laatstverschenen boek is Bede aan de zee, dat verschenen is in 2018.

  1. De vliegeraar (2005). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Duizend schitterende zonnen (2007). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. En uit de bergen kwam de echo (2013). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  4. Bede aan de zee (2018). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Khaled Hosseini

Het nieuwste boek van Khaled Hosseini is het boek Bede aan de zee, dit is een boek dat verschenen is in 2018. Dit is een kort verhaal van 50 pagina’s. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Informatie over Khaled Hosseini

Khaled Hosseini is een Amerikaanse auteur van Afghaanse afkomst. Hij debuteerde met zijn roman De vliegeraar. In Nederland en België werden 1,5 miljoen exemplaren van dit boek verkocht.

Hosseini is ambassadeur voor de United Nations High Commissioner for Refugees en de United Nations Refugee Agency. Ook is hij de oprichter van de Khaled Hosseini Foundation, een organisatie die humanitaire hulp biedt aan het volk van Afghanistan.

Hoeveel boeken van Khaled Hosseini heb jij al gelezen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.