Alle boeken van Kevin Hassing
Boeken

Dit zijn alle boeken van Kevin Hassing

Wil je weten welke boeken Kevin Hassing heeft geschreven? Kevin Hassing is bekend van de Mus en de Kapitein Kwaadbaard-serie. In dit artikel staan alle boeken van Kevin Hassing op volgorde. Zo zie je in één oogopslag welke boeken je van deze auteur kunt lezen.

Laatste update: november 2023

Alle boeken van Kevin Hassing op volgorde

Volgorde van de Mus en kapitein Kwaadbaard serie

  1. Mus en kapitein Kwaadbaard en De 5 slangen (2020). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Mus en kapitein Kwaadbaard en De Koers naar de Kraken (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. Mus en kapitein Kwaadbaard en De Amorfe (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  4. Mus en kapitein Kwaadbaard en De Wraak van de furie (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij bol.com.

Het nieuwste boek van Kevin Hassing

Het nieuwste boek van Kevin Hassing is het boek Mus en kapitein Kwaadbaard en De Wraak van de furie (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Hier gaat de Mus en Kapitein Kwaadbaar serie over

Mus & kapitein Kwaadbaard en De 5 slangen van (stem)acteur Kevin Hassing is het eerste deel van een grappige, avontuurlijke serie voor jongens en meiden. Over een stoer weesmeisje, een kapitein met een klein hartje, plunderende piraten, bijzondere boswezens en nog veel meer! Met full colour illustraties van Linde Faas.

Mus is wees en woont in Zeeburgerdam. Op een dag wordt het havenstadje opgeschrikt door plunderende piraten. Hun leider, Ramon, maakte ooit deel uit van een beruchte bende: De 5 Slangen. Mus weet gelukkig op tijd te ontsnappen en gaat hulp halen. Met alleen een bedeltje en de vage aanwijzing van een vrouw om kapitein Kwaadbaard te zoeken, gaat ze op weg. Kwaadbaard was vroeger ook lid van De 5 Slangen en is de enige die Ramon kan verjagen. Maar Kwaadbaard vinden is één ding, hem overtuigen om het zwaard weer op te pakken is een tweede. Gelukkig heeft Mus een belangrijke troef achter de hand…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *