alle boeken van Kerri Maniscalco
Boeken

Dit zijn alle boeken van Kerri Maniscalco

Ben je benieuwd welke boeken Kerri Maniscalco heeft geschreven? In dit artikel staan alle boeken van Kerri Maniscalco op volgorde. Ook bespreken we het nieuwste boek van Kerri Maniscalco. Zo weet je precies welke boeken je van deze auteur kunt lezen!

Laatste update: november 2023

Alle boeken van Kerri Maniscalco

Kerri Maniscalco is bekend van Koninkrijk der zonden serie. In totaal zijn er twee boeken beschikbaar in deze serie. De serie is een trilogie, dus wij verwachten deel 3 ook nog. We updaten dit artikel regelmatig en laten het weten zodra deel 3 beschikbaar is.

Volgorde van Koninkrijk der zonden serie

1. De prins van Toorn. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
2. De prins van Trots. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Hier gaat Koninkrijk der zonden serie over

Emilia en haar tweelingzus Vittoria zijn streghe – heksen die in het geheim tussen de mensen leven. Op een avond komt Vittoria niet voor haar dienst in het Siciliaanse restaurant van haar ouders opdagen en besluit Emilia op onderzoek uit te gaan. Het spoor brengt haar naar het plaatselijke klooster, waar ze haar zus dood aantreft, onvoorstelbaar toegetakeld. Verzwolgen door woede en verdriet besluit Emilia de moordenaar van haar zus te vinden en wraak te nemen. Zelfs als dat betekent dat ze de duisterste magie moet gebruiken, die volgens haar familie verboden is.

Dan ontmoet ze Toorn, een van de zeven Prinsen van Zonden uit de hel. Jarenlang heeft Emilia’s grootmoeder haar via sprookjes gewaarschuwd voor deze machtige heersers uit de onderwereld. Maar Toorn beweert dat hij aan Emilia’s kant staat. Ook hij is namelijk op zoek naar de moordenaar die verantwoordelijk is voor zowel de moord op Vittoria als de dood van twee andere vrouwen in Italië. Emilia besluit zijn hulp te accepteren… Voor nu, want als het op de Prinsen van Zonden aankomt, is niets wat het lijkt.

Het nieuwste boek van Kerri Maniscalco

Het nieuwste boek van Kerri Maniscalco is het boek De prins van Trots. Dit is deel 2 van Koninkrijk der zonden-serie en is in 2023 verschenen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *