Alle boeken van Kelly Weekers
Boeken

Dit zijn alle boeken van Kelly Weekers

Ben je op zoek naar een overzicht van de boeken van Kelly Weekers? Dan ben je op de juiste plek! Wij hebben alle boeken van Kelly Weekers op volgorde gezet. Zo weet je precies welke boeken je allemaal kunt lezen van deze bestsellerauteur.

Laatste update: 15 juni 2022

Alle boeken van Kelly Weekers op volgorde

Hieronder staan de boeken van Kelly Weekers. De boeken staan op volgorde van verschijning. Je hoeft de boeken niet op volgorde te lezen, je kunt ze gewoon door elkaar lezen.

  1. Happy Life 365 (2018). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Happy Lifehacks 365 (2019). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. De Kracht Van Keuze (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Wie is Kelly Weekers?

Kelly Weekers (1989) is afgestudeerd als psycholoog en ze is werkzaam als business coach. In 2011 won Weekers de titel Miss Nederland. In 2014 startte Weekers met ondernemen. Haar bedrijf heet Moonshot Coaching, dat ze samen met haar zakenpartner runt. Met Moonshot Coaching leert ze mensen het beste uit zichzelf en hun onderneming te halen. Van haar boeken Happy Life 365 en Happy Lifehacks 365 zijn meer dan 150.000 boeken verkocht.

Er zijn inmiddels drie boeken verschenen van Weekers. Haar eerste boek heet Happy Life 365, waar ze veel mensen mee heeft geholpen: “De no-nonsense denkwijze voor een leuker leven”. Het boek dat het laatst is verschenen dat is het boek De kracht van keuze, die in 2022 is verschenen. Het boek kwam snel binnen in de Bestseller 60 lijst van meest verkochte boeken.

Haar laatste boek is uitgegeven door haar eigen uitgeverij, Moonshot Publishing. Deze uitgeverij heeft ze samen met haar zakenpartner vanuit Moonshot Coaching opgezet. Deze uitgeverij bestaat pas sinds het voorjaar van 2022.

Heb jij de boeken van Kelly Weekers al gelezen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.