Alle boeken van Katherine Arden
Boeken

Dit zijn alle boeken van Katherine Arden

Ben je van plan om de boeken van Katherine Arden te lezen? Zij is vooral bekend geworden van de Winternacht trilogie. In dit artikel hebben wij alle boeken van Katherine Arden op volgorde gezet, zodat je precies weet welke boeken je van deze auteur kunt lezen.

Laatste update: juni 2023

Alle boeken van Katherine Arden op volgorde

Katherine Arden is in Nederland vooral bekend van de Winternacht trilogie. Deze serie is de afgelopen jaren verschenen in het Nederlands en vol lof ontvangen. Hieronder hebben wij de boeken op volgorde gezet, zodat je precies weet hoe je de serie kunt lezen.

Volgorde van de Winternacht trilogie

  1. De beer en de nachtegaal. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Het meisje in de toren. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. De winter van de heks. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Katherine Arden

Het nieuwste boek van Katherine Arden is het boek De winter van de heks. Dit boek is deel 3 in de Winternacht trilogie. Dit boek is in 2019 verschenen. Klik hier om De winter van de heks te bestellen bij Bol.com.

Het is nog niet bekend of er meer boeken van Katherine Arden zullen verschijnen. Ze heeft de afgelopen jaren meer boeken geschreven. Deze zijn tot nu toe in het Engels uitgekomen. Zodra bekend is of deze boeken worden vertaald naar het Nederlands, dan wordt dit artikel geüpdatet.

Informatie over Katherine Arden

Katherine Arden is een Amerikaanse auteur die geboren en getogen is in Texas. Ze heeft twee jaar in Moskou gewoond. Arden debuteerde met het boek De beer en de nachtegaal, een boek dat een enorm succes bleek. De trilogie is vol lof ontvangen en krijgt jaren later nog steeds positieve recensies. De serie is geïnspireerd op Rusland. Inmiddels zijn er nog twee boeken van Katherine Arden verschenen, maar deze zijn nog niet vertaald naar het Nederlands.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply