Alle boeken van Kate Furnivall
Boeken

Dit zijn alle boeken van Kate Furnivall

Wil je de boeken van Kate Furnivall lezen? Inmiddels zijn er zeven boeken van deze auteur verschenen. In dit artikel hebben wij alle boeken van Kate Furnivall op volgorde gezet. Zo zie je in één oogopslag welke boeken je van deze auteur kunt lezen.

Laatste update december 2023

Alle boeken van Kate Furnivall op volgorde

In totaal zijn er zeven boeen verschenen in het Nederlands. Deze boeken staan in het overzicht hieronder op volgorde van verschijningsdatum en kun je door elkaar lezen. Bij de serie adviseren we je om de boeken op volgorde te lezen.

  1. Sneeuwklokjes van de steppe (2008). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. De pioenroos (2011). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. De schaduwen van de Nijl (2013). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  4. Als de bougainville bloeit (2014). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Volgorde van de Ivanova serie

  1. Bloeiende mimosa (2011). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. De wilde orchidee (2008). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. Russische kamille (2010). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Kate Furnivall

Het is inmiddels al even geleden dat er een nieuw boek van Kate Furnivall is verschenen. Het nieuwste boek van Kate Furnivall heet Als de bougainville bloeit. Dit boek is in 2014 uitgekomen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Informatie over Kate Furnivall

Kate Furnivall is een Engelse auteur die voornamelijk historische fictie schrijft. Ze heeft een passie voor geschiedenis en reizen, en haar boeken zijn vaak gebaseerd op echte gebeurtenissen uit het verleden. Furnivall groeide op in Wales en studeerde Engelse literatuur aan de universiteit van Londen. Na haar afstuderen werkte ze als redacteur en uitgever voordat ze zich volledig richtte op het schrijven van romans. Haar debuutroman, “The Russian Concubine”, werd gepubliceerd in 2007 en sindsdien heeft ze meerdere bestsellers geschreven, waaronder “The Liberation”, “The Italian Wife” en “The Betrayal”. Haar boeken zijn populair vanwege de sterke vrouwelijke personages en haar vermogen om historische settingen tot leven te brengen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *