alle boeken van Karin Quint
Boeken

Dit zijn alle boeken van Karin Quint

In dit artikel hebben we alle boeken van Karin Quint op volgorde gezet. Karin Quint schreef onder meer de Landgoed Rosaville serie. Op deze manier weet je precies welke boeken je allemaal van deze auteur kunt lezen.

Laatste update: juni 2023

Alle boeken van Karin Quint op volgorde

De Nederlandse Karin Quint schreef twee reisgidsen en heeft inmiddels twee romans geschreven die onderdeel zijn van de Landgoed Rosaville serie. Hieronder staan de boeken op volgorde. Het is handig om deze volgorde aan te houden als je de reeks graag wilt lezen. Het laatst verschenen boek is het boek De theekoepel, dat in 2022 is verschenen. Het is nog niet bekend of er een derde deel komt in de Landgoed Rosaville serie.

Volgorde van de Landgoed Rosaville serie

  1. Het koetshuis (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. De theekoepel (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Karin Quint

Ben je benieuwd naar het nieuwste boek van Karin Quint? Het nieuwste boek van Karin Quint is het boek De theekoepel. Dit boek is verschenen in 2022. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Waar gaat de Landgoed Rosaville serie over?

Historica Laura woont op het schitterende Rosaville, een landgoed met verhalen in alle hoekjes. Wanneer haar dementerende oma haar vertelt over een onbeantwoorde liefde, duikt Laura in de geschiedenis van het koetshuis op het landgoed. Waarom is die plek zo belangrijk voor haar grootmoeder? Terwijl Laura steeds meer te weten komt over wat er in het koetshuis is gebeurd, wordt ze zelf ook verliefd op Tom. Maar ook bij Laura lijkt het mis te gaan, want Tom heeft geheimen – en niet alleen voor haar… Wat Laura nog niet weet is dat in het koetshuis alles samenkomt, niet alleen in het verleden, maar ook in het nu!

Informatie over Karin Quint

Karin Quint studeerde journalistiek en werkte vervolgens voor dagbladen, schreef voor organisaties en bedrijven. In 2014 verscheen haar eerste boek, een reisgids genaamd Het Engeland van Jane Austen. Dit is een reisgids die je door het Engeland meeneemt van een van haar favoriete auteurs. In 2019 kwam hier de Engelse vertaling van uit. Ook schreef ze nog een reisgids over Wales en een reisgids oer Schotland.

Inmiddels verscheen in 2021 haar eerste roman Het koetshuis, deel 1 van de Landgoed Rosaville-serie. Deel 2 is verschenen in 2022. Het is nog niet bekend wanneer de andere delen in de serie verschijnen.

Heb jij alle boeken van Karin Quint al gelezen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *