Alle boeken van Karen M. McManus
Boeken

Dit zijn alle boeken van Karen M. McManus

Karen M. McManus heeft inmiddels al een paar boeken geschreven. In dit artikel hebben wij alle boeken van Karen M. McManus op volgorde gezet voor je. Handig om te weten welke boeken wanneer zijn verschenen en welke je nog kunt lezen!

Laatste update: augustus 2023

Alle boeken van Karen M. McManus op volgorde

Karen M. Mcmanus heeft drie losse boeken geschreven. Ze schreef nog twee boeken die onderdeel zijn van de Bayview High serie, die tevens verfilmd is. Het eerste deel is namelijk verfilmd en te zien als serie: One Of Us Is Lying.

  1. Twee kunnen een geheim bewaren… (2019). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Familie liegt nooit (2020). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. Jij wordt nog eens mijn dood (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Volgorde van de Bayview High serie

  1. Een van ons liegt (2017). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Eerlijk duurt het langst (2020). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Karen M. McManus

Het nieuwste boek van Karen M. McManus is verschenen in 2021: Jij wordt nog eens mijn dood.Wil je meer informatie over dit boek? Klik dan hier!

Informatie over Karen M. McManus en haar boeken

Karen M. McManus is een Amerikaanse auteur en heeft meerdere boeken geschreven die New York Times- en USA Today bestseller zijn. Haar boeken zijn vertaald naar meer dan 40 talen. Karen woont in Massachusetts, Boston.

Op jonge leeftijd begon Karen al met schrijven. Alleen had ze moeite met het schrijven van een eind. Hierdoor had ze nooit een boek afgemaakt om uit te geven. Ze besloot om een andere carriere op te bouwen, maar toen haar man kwam te overlijden besloot ze het schrijven een kans te geven. Ze schreef fantasyboeken – die helaas werden afgewezen door uitgevers. Ze had het idee om Een van ons liegt te schrijven en schreef dit in vier maanden tijd. Het boek is haar debuut en heeft een jaar in de New York Times bestseller lijst gestaan. Inmiddels is het boek verfilmd tot een serie.

Er komt geen derde seizoen van de serie ‘One of Us Is Lying’, dat in Nederland te zien is bij Netflix. Streamingdienst Peacock heeft de stekker uit de show getrokken, omdat de kijkcijfers tegenvielen. Universal Studio Group, die One of Us Is Lying produceert, heeft laten weten op zoek te zijn naar een nieuw onderkomen.

Heb jij alle boeken van Karen M. McManus al op je leeslijst gezet?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *