alle boeken van Julie Otsuka
Boeken

Dit zijn alle boeken van Julie Otsuka

Ben je benieuwd welke boeken de Amerikaanse auteur Julie Otsuka heeft geschreven? In dit artikel vind je alle boeken van Julie Otsuka. Ook bespreken we wat het nieuwste boek van Julie Otsuka is. Zo zie je in één oogopslag welke boeken je van deze auteur kunt lezen!

Laatste update: juni 2023

Alle boeken van Julie Otsuka op volgorde

  1. Waarvan wij droomden (2013). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com. 
  2. De zwemmers (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Julie Otsuka

Het nieuwste boek van Julie Otsuka is het boek De zwemmers. Dit boek is verschenen in 2022. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

In het Engels zijn meer boeken van haar verschenen. Zodra er nieuwe boeken van Julie Otsuka in het Nederlands verschijnen dan wordt dit artikel geüpdatet. Zo weet je altijd welke boeken je kunt lezen van deze fijne auteur.

Hier gaat De zwemmers over

Een groep zwemmers wordt opgeschrikt door een barst in de bodem van hun lokale zwembad. Deze zwemmers delen alleen een zwembaan (de snelle, langzame of gemiddelde) en de troost die ze ieder uit hun ochtend- of middagbaantjes halen.

Een van deze zwemmers is Alice, die langzaam haar geheugen verliest. Voor Alice was het zwembad een laatste redmiddel tegen de duisternis van haar steeds erger wordende dementie. Zonder het gezelschap van haar medezwemmers en de regelmaat van haar dagelijkse baantjes, wordt ze ondergedompeld in verwarring en chaos, en meegesleurd in herinneringen uit haar kindertijd en het Japans-Amerikaanse interneringskamp waar zij de oorlog doorbracht. Alice’ vervreemde dochter, die te laat in het leven van haar moeder terugkeert, is getuige van haar verwoestende aftakeling.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.