Alle boeken van Jessie Burton op volgorde
Boeken

Dit zijn alle boeken van Jessie Burton

Wil je weten welke boeken de succesvolle auteur Jessie Burton heeft geschreven? Ze schreef een paar boeken, die je los kunt lezen en een paar die bij een serie horen. In dit artikel hebben wij alle boeken van Jessie Burton op volgorde gezet, zodat je precies in één oogopslag kunt lezen welke boeken zij heeft geschreven!

Laatste update: april 2023

Alle boeken van Jessie Burton op volgorde

Jessie Burton schreef twee losstaande boeken, die je gewoon los van elkaar kunt lezen en niet per se op volgorde hoeft te lezen. De boeken staan hieronder op volgorde van verschijning. Ook schreef Jessie Burton een serie, namelijk De Miniaturist-serie. Die boeken staan hieronder op volgorde.

  1. De muze (2017). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. De bekentenis (2020). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Volgorde van De Miniaturist serie

  1. Het huis aan de Gouden Bocht (2014). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Het huis aan de Herengracht (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Jessie Burton

Het nieuwste boek van Jessie Burton is het boek Het huis aan de herengracht. Dit boek is in 2022 verschenen en is het vervolg op Het huis aan de Gouden Bocht. Dit boek verscheen zo’n 8 jaar na het eerste boek. Deze boeken zijn onderdeel van De Miniaturist serie. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Zodra er een nieuw boek van Jessie Burton verschijnt dan wordt dit artikel geüpdatet.

Informatie over Jessie Burton

Jessie Burton is geboren in 1982 en zij is een auteur uit het Verenigd Koninkrijk. Ze debuteerde met het boek Het huis aan de Gouden Bocht. Hier zijn miljoenen exemplaren van verkocht en het boek verscheen in bijna veertig landen. Vervolgens verschenen er nog drie andere boeken. Het vervolg verscheen in 2022 en heet Het huis aan de Herengracht. De serie speelt zich af in Amsterdam.

BBC One heeft een tweedelige miniserie gemaakt van Het huis aan de Gouden Bocht. Hier is uiteindelijk heel positief op gereageerd.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply