alle boeken van Jessica Knoll
Boeken

Dit zijn alle boeken van Jessica Knoll

Ben je van plan om de boeken van Jessica Knoll te lezen? Of wil je juist weten welke boeken ze allemaal heeft geschreven? In dit artikel hebben wij alle boeken van Jessica Knoll op volgorde geplaatst. Zo zie je in één oogopslag welke boeken je van deze auteur kunt lezen!

Laatste update: juni 2023

Alle boeken van Jessica Knoll op volgorde

  1. Het gelukkigste meisje ter wereld (2015). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. De favoriete zus (2019). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Jessica Knoll

De afgelopen jaren zijn er in het Nederlands twee boeken verschenen van Jessica Knoll. Zij debuteerde met het boek Het gelukkigste meisje ter wereld in 2015. Het nieuwste boek van Jessica Knoll is het boek De favoriete zus, dit boek is in 2018 uitgekomen.

Verfilming van Het gelukkigste meisje ter wereld

In 2022 kwam eindelijk de langverwachte verfilming van het boek Het gelukkigste meisje ter wereld uit, met niemand minder dan Mila Kunis in de hoofdrol. De verfilming is te zien via Netflix, met Reese Witherspoon als producer. De film heet, net zoals het Engelstalige boek, Luckiest Girl Alive.

Waar gaat Het gelukkigste meisje ter wereld / Luckiest Girl Alive over?

Na haar traumatiserende tienerjaren op de prestigieuze Bradley School bouwt Ani FaNelli zorgvuldig een nieuwe identiteit op. Met haar glamoureuze baan, goedgevulde kleerkast en succesvolle verloofde lacht het leven haar toe. Maar Ani heeft een geheim. Duistere kwelgeesten uit het verleden bedreigen haar wanhopig gecreëerde illusie van perfectie. In een razend tempo en vol onverwachte wendingen beschrijft ‘Het gelukkigste meisje ter wereld’ de ondraaglijke druk waarmee veel succesvolle vrouwen moeten zien om te gaan. Achter de scherpe randjes en moordende ambitie van de heldin gaat een schokkende waarheid schuil, maar ook een hart dat groter is dan het op het eerste gezicht lijkt. Moet Ani de stilte doorbreken om zich van haar trauma’s te bevrijden? Ook als dat betekent dat ze daarmee alles waarvoor ze geknokt heeft op het spel zet?

Informatie over Jessica Knoll

Jessica Knoll is een Amerikaanse auteur, die verhuisde naar New York in de hoop fulltime schrijfster te kunnen worden. Ze heeft gewerkt als redacteur voor Cosmopolitan en SELF, en het duurde uiteindelijk een paar jaar eer  haar debuut verscheen: Luckiest Girl Alive.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *